whatsapp

İYİ Parti Milletvekili Yokuş, esnafı ziyaret etti

SİYASET 03.09.2020 - 00:54, Güncelleme: 09.09.2021 - 14:46
 

İYİ Parti Milletvekili Yokuş, esnafı ziyaret etti

İYİ Parti'nin milletvekili Fahrettin Yokuş, Seydişehir’de iş yerlerini gezdi. Esnafla sohbet etti. Milletvekili Yokuş, Esnafın derdini, problemini kamuoyuna yansıtmak, çözüm bulmak için çalıştıklarını söyledi. Her gittiği yerde esnafların zor durumda olduğunu belirten Yokuş, ‘’Küçük esnafımız çok zor durumda. Birde Pandemi sorunların tuzu biberi oldu. Esnafımızla bir araya gelmeye devam edeceğiz. Çözümler bulmaya çalışacağız. Esnafımızın BAĞ-KUR ve sigorta primleri ertelenmeli. Kira yardımı yapılmalı. Muhalefet milletvekili olarak sizlerin sorunlarını gündeme getirmeye devam edeceğim. Bu sorunları çözecek olan hükümettir. İnşallah İYİ parti iktidara gelecek İYİ olacak” dedi. Milletvekili Yokuşu’n ziyaretine ilçe Başkanı Yılmaz Dönderici ve yönetim kurulu eşlik etti.

İYİ Parti'nin milletvekili Fahrettin Yokuş, Seydişehir’de iş yerlerini gezdi. Esnafla sohbet etti.

Milletvekili Yokuş, Esnafın derdini, problemini kamuoyuna yansıtmak, çözüm bulmak için çalıştıklarını söyledi.

Her gittiği yerde esnafların zor durumda olduğunu belirten Yokuş, ‘’Küçük esnafımız çok zor durumda. Birde Pandemi sorunların tuzu biberi oldu. Esnafımızla bir araya gelmeye devam edeceğiz. Çözümler bulmaya çalışacağız. Esnafımızın BAĞ-KUR ve sigorta primleri ertelenmeli. Kira yardımı yapılmalı. Muhalefet milletvekili olarak sizlerin sorunlarını gündeme getirmeye devam edeceğim. Bu sorunları çözecek olan hükümettir. İnşallah İYİ parti iktidara gelecek İYİ olacak” dedi.

Milletvekili Yokuşu’n ziyaretine ilçe Başkanı Yılmaz Dönderici ve yönetim kurulu eşlik etti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve seydisehirgundem.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.