whatsapp

İYİ Parti Milletvekili Yokuş’dan Teşekkür Ziyareti

SİYASET 30.08.2018 - 09:17, Güncelleme: 09.09.2021 - 14:46
 

İYİ Parti Milletvekili Yokuş’dan Teşekkür Ziyareti

24 Haziran 2018 Pazar günü yapılan 27. Dönem milletvekili genel seçimlerinde İYİ Parti'den Konya Milletvekili seçilen Fahrettin Yokuş, Seydişehir’e teşekkür ziyaretine geldi. Milletvekili Yokuş’u, Seydişehir’de İYİ Parti İlçe Başkanı Yılmaz Dönderici ve partililer büyük ilgiyle karşıladı. Daha sonra ilçe teşkilatında bir konuşma yapan ve desteklerinden dolayı Seydişehir halkına teşekkürlerini ileten Yokuş, şunları söyledi: “Değerli Seydişehir’li hemşerilerim. Buraya sizlere teşekküre geldim. Bize oy veren, destek olan, gecesini gündüzüne katan herkese çok teşekkür ediyorum. Hizmet için sizlerin istek ve önerileriniz bizler için çok önemli.’’ dedi. Daha sonra İYİ Parti ilçe yöneticileri ve Milletvekili Yokuş, ilçede bulunan sivil toplum kuruluş temsilcilerini ziyaret etti.

24 Haziran 2018 Pazar günü yapılan 27. Dönem milletvekili genel seçimlerinde İYİ Parti'den Konya Milletvekili seçilen Fahrettin Yokuş, Seydişehir’e teşekkür ziyaretine geldi.

Milletvekili Yokuş’u, Seydişehir’de İYİ Parti İlçe Başkanı Yılmaz Dönderici ve partililer büyük ilgiyle karşıladı.

Daha sonra ilçe teşkilatında bir konuşma yapan ve desteklerinden dolayı Seydişehir halkına teşekkürlerini ileten Yokuş, şunları söyledi:

“Değerli Seydişehir’li hemşerilerim. Buraya sizlere teşekküre geldim. Bize oy veren, destek olan, gecesini gündüzüne katan herkese çok teşekkür ediyorum. Hizmet için sizlerin istek ve önerileriniz bizler için çok önemli.’’ dedi.

Daha sonra İYİ Parti ilçe yöneticileri ve Milletvekili Yokuş, ilçede bulunan sivil toplum kuruluş temsilcilerini ziyaret etti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve seydisehirgundem.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.