whatsapp

İYİ parti iftarda buluştu

SİYASET 24.05.2018 - 07:47, Güncelleme: 09.09.2021 - 14:46
 

İYİ parti iftarda buluştu

İYİ Parti Seydişehir İlçe teşkilatı, bir restorantta düzenlenen iftar programında partililerle bir araya geldi.
Davete katılanlara teşekkür eden İlçe Başkanı Yılmaz Dönderici, burada partililere hitaben yaptığı konuşmada, bu ülkenin sahipsiz olmadığını, herkesin söz ve yaşama hakkı olduğunu göstermenin zamanı geldiğini söyledi. Programa, İYİ Parti İlçe Başkanı Yılmaz Dönderici, ilçe yönetiminin yanı sıra Konya Milletvekili adaylarından Fahrettin Yokuş, İlker Yiğit, Sevil Sargın, Rıdvan Peker ve partililer katıldı.
İYİ Parti Seydişehir İlçe teşkilatı, bir restorantta düzenlenen iftar programında partililerle bir araya geldi.

Davete katılanlara teşekkür eden İlçe Başkanı Yılmaz Dönderici, burada partililere hitaben yaptığı konuşmada, bu ülkenin sahipsiz olmadığını, herkesin söz ve yaşama hakkı olduğunu göstermenin zamanı geldiğini söyledi.

Programa, İYİ Parti İlçe Başkanı Yılmaz Dönderici, ilçe yönetiminin yanı sıra Konya Milletvekili adaylarından Fahrettin Yokuş, İlker Yiğit, Sevil Sargın, Rıdvan Peker ve partililer katıldı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve seydisehirgundem.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.