whatsapp

İYİ Parti emekli öğretmenleri unutmadı

SİYASET 25.11.2020 - 10:07, Güncelleme: 09.09.2021 - 14:46
 

İYİ Parti emekli öğretmenleri unutmadı

İYİ Parti Seydişehir İlçe Başkanı Yılmaz Dönderici, Başkan yardımcısı Şerife Güven ve yönetim kurulu ile birlikte 24 Kasım Öğretmenler Günü dolayısıyla emekli olan Hikmet Gül ve Ramazan Aksu’yu evlerinde ziyaret etti.  Merhum Yaşar Gül için Yasin-i şerif okuttular.  Ziyarette, öğretmenlerin günlerini kutlarken, çiçek hediye ettiler. Ziyaretin ardından konuşan İlçe Başkanı Yılmaz Dönderici, “Başta Başöğretmen Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere şehit öğretmenlerimizi, ebediyete intikal eden öğretmenlerimizi rahmet, minnet ve şükranla anarken, emekli öğretmenlerimize sağlık ve huzur, görevdeki öğretmenlerimize saygı, sevgi ve başarı dileklerimizi sunuyoruz” dedi Emekli öğretmenler de İyi parti yetkililerine bu nazik ziyaretlerinden dolayı teşekkür ettiler.

İYİ Parti Seydişehir İlçe Başkanı Yılmaz Dönderici, Başkan yardımcısı Şerife Güven ve yönetim kurulu ile birlikte 24 Kasım Öğretmenler Günü dolayısıyla emekli olan Hikmet Gül ve Ramazan Aksu’yu evlerinde ziyaret etti.  Merhum Yaşar Gül için Yasin-i şerif okuttular.

 Ziyarette, öğretmenlerin günlerini kutlarken, çiçek hediye ettiler. Ziyaretin ardından konuşan İlçe Başkanı Yılmaz Dönderici, “Başta Başöğretmen Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere şehit öğretmenlerimizi, ebediyete intikal eden öğretmenlerimizi rahmet, minnet ve şükranla anarken, emekli öğretmenlerimize sağlık ve huzur, görevdeki öğretmenlerimize saygı, sevgi ve başarı dileklerimizi sunuyoruz” dedi

Emekli öğretmenler de İyi parti yetkililerine bu nazik ziyaretlerinden dolayı teşekkür ettiler.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve seydisehirgundem.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.