whatsapp

İyi Parti bayrak asma kampanyası başlattı

SİYASET 24.01.2018 - 13:59, Güncelleme: 09.09.2021 - 14:46
 

İyi Parti bayrak asma kampanyası başlattı

Seydişehir İyi Parti İlçe Başkanı Yılmaz Dönderici, başlattıkları bayrak asma kampanyasına destek istedi.
Başkan Yılmaz Dönderici, yaptığı açıklamada Arfin’e yönelik olarak düzenlenen Zeytin Dalı Operasyonu harekatına destek amaçlı bayrak kampanyası başlattıklarını söyledi. Milli birlik beraberlik adına zeytindalı hareketine şartsız destek verdiklerini kaydeden Dönderici, “Şanlı ordumuzun Afrin’e yönelik düzenlediği Zeytin Dalı Harekatına destek için Tüm halkımızın dükkan ve evlerine bayrak asmalarını rica ediyoruz. Kampanyamıza Belediyemizin de halkımıza binlerce bayrak dağıtarak destek vermesini temenni ediyoruz. Ordumuzun muzaffer olması için ellerimizi semaya açıp Cenab_ı Allah'a dua ediyoruz.’’dedi.
Seydişehir İyi Parti İlçe Başkanı Yılmaz Dönderici, başlattıkları bayrak asma kampanyasına destek istedi.

Başkan Yılmaz Dönderici, yaptığı açıklamada Arfin’e yönelik olarak düzenlenen Zeytin Dalı Operasyonu harekatına destek amaçlı bayrak kampanyası başlattıklarını söyledi.

Milli birlik beraberlik adına zeytindalı hareketine şartsız destek verdiklerini kaydeden Dönderici, “Şanlı ordumuzun Afrin’e yönelik düzenlediği Zeytin Dalı Harekatına destek için Tüm halkımızın dükkan ve evlerine bayrak asmalarını rica ediyoruz. Kampanyamıza Belediyemizin de halkımıza binlerce bayrak dağıtarak destek vermesini temenni ediyoruz. Ordumuzun muzaffer olması için ellerimizi semaya açıp Cenab_ı Allah'a dua ediyoruz.’’dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve seydisehirgundem.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.