whatsapp

İlçe sağlık müdürlüğü ve bağlı birimler taşınacak

SAĞLIK 27.06.2019 - 01:45, Güncelleme: 09.09.2021 - 14:46
 

İlçe sağlık müdürlüğü ve bağlı birimler taşınacak

Seydişehir ilçe Sağlık Müdürlüğü ve bağlı birimler Kızılcalar mahallesindeki eski devlet hastanesi binasına geçici olarak taşınacak. Seydişehir ilçe Sağlık Müdürü Dr. Hakan Özdemir, Alaylar 2 mahallesindeki sağlık müdürlüğü ve bağlı birimlerin 1 ve 2 nolu aile hekimlerinin fiziki açıdan yetersiz kalması nedeniyle geçici olarak eski devlet hastanesi binasında hizmet vereceğini söyledi. Kızılcalar mahallesindeki eski Devlet hastanesinde tadilat ve düzenlemelerinin devam ettiğini kaydeden Dr Hakan Özdemir, ‘’Kızılcalar mahallesindeki eski hastanede sağlık müdürlüğümüz ve aile hekimlerimizle birlikte bölge halkına yakın zamanda sağlık hizmeti sunacağız. Atatürk Caddesi üzerindeki 1 nolu sağlık ocağı binalarımızın olduğu yer yıkılıp yeni sağlık birimleri yapılacak. Ayrıca Kızılcalar mahallesindeki 2 nolu sağlık ocağı ve lojmanları da yıkılıp yerine sağlık ocağı lojman ve 112  acil sağlık hizmetleri istasyonu olarak planlandı. Yeni binalarımız yapılınca İlçe sağlık müdürlüğümüz tüm birimleriyle tek çatı altında hizmet verecek" dedi.

Seydişehir ilçe Sağlık Müdürlüğü ve bağlı birimler Kızılcalar mahallesindeki eski devlet hastanesi binasına geçici olarak taşınacak.

Seydişehir ilçe Sağlık Müdürü Dr. Hakan Özdemir, Alaylar 2 mahallesindeki sağlık müdürlüğü ve bağlı birimlerin 1 ve 2 nolu aile hekimlerinin fiziki açıdan yetersiz kalması nedeniyle geçici olarak eski devlet hastanesi binasında hizmet vereceğini söyledi.

Kızılcalar mahallesindeki eski Devlet hastanesinde tadilat ve düzenlemelerinin devam ettiğini kaydeden Dr Hakan Özdemir, ‘’Kızılcalar mahallesindeki eski hastanede sağlık müdürlüğümüz ve aile hekimlerimizle birlikte bölge halkına yakın zamanda sağlık hizmeti sunacağız. Atatürk Caddesi üzerindeki 1 nolu sağlık ocağı binalarımızın olduğu yer yıkılıp yeni sağlık birimleri yapılacak. Ayrıca Kızılcalar mahallesindeki 2 nolu sağlık ocağı ve lojmanları da yıkılıp yerine sağlık ocağı lojman ve 112  acil sağlık hizmetleri istasyonu olarak planlandı. Yeni binalarımız yapılınca İlçe sağlık müdürlüğümüz tüm birimleriyle tek çatı altında hizmet verecek" dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve seydisehirgundem.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.