whatsapp

İkram çeşmesi hizmete sunuldu

BELEDİYE 03.06.2017 - 13:59, Güncelleme: 09.09.2021 - 14:46
 

İkram çeşmesi hizmete sunuldu

Seydişehir Belediyesi hayata geçirdiği mobil ikram çeşmesiyle iftardan sonra Milli irade meydanında vatandaşların hizmetine sundu.
Kış aylarında çorba, yaz aylarında ise soğuk meşrubatla akacağını belirten Başkan Tutal,  ikram çeşmesinden her akşam binlerce insanın faydalanacağını söyledi. Tutal, ‘’Halkımıza hizmet etmek için çalışıyoruz. Alt-üst yapıdan, kültürel, sanatsal  ve sosyal projelere kadar geniş bir çerçevede hizmet veriyoruz. İlçemizde ilk olan mobil ikram çeşmesini açtık. Hayır kültürümüzü daha geniş kitlelere götüreceğiz. Şu anda Ramazan etkinliklerimizde iftardan sonra soğuk meşrubat akacak. Halkımıza hayırlı ve afiyet olsun.’’dedi.
Seydişehir Belediyesi hayata geçirdiği mobil ikram çeşmesiyle iftardan sonra Milli irade meydanında vatandaşların hizmetine sundu.

Kış aylarında çorba, yaz aylarında ise soğuk meşrubatla akacağını belirten Başkan Tutal,  ikram çeşmesinden her akşam binlerce insanın faydalanacağını söyledi.

Tutal, ‘’Halkımıza hizmet etmek için çalışıyoruz. Alt-üst yapıdan, kültürel, sanatsal  ve sosyal projelere kadar geniş bir çerçevede hizmet veriyoruz. İlçemizde ilk olan mobil ikram çeşmesini açtık. Hayır kültürümüzü daha geniş kitlelere götüreceğiz. Şu anda Ramazan etkinliklerimizde iftardan sonra soğuk meşrubat akacak. Halkımıza hayırlı ve afiyet olsun.’’dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve seydisehirgundem.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.