whatsapp

Hükümet konağı çevresine peyzaj çalışması

BELEDİYE 15.05.2017 - 12:22, Güncelleme: 09.09.2021 - 14:46
 

Hükümet konağı çevresine peyzaj çalışması

Hükümet Konağı çevresinde Seydişehir Belediyesi peyzaj ve düzenleme çalışması başlattı.
Kaymakam Aydın Erdoğan ve Belediye Başkanı Mehmet Tutal’ın birlikte başlattığı çalışmalar kapsamında hükümet konağı çevresinde bulunan bahçe duvarlarının kaldırılarak peyzaj ve çevre çalışması kararı alındı. Belediye Başkanı Mehmet Tutal, ‘’Hükümet Konağının şeffaf bir görünüme kavuşturulması amacı ile peyzaj çalışmalarının başlatıldığını’’ bildirdi. 
Hükümet Konağı çevresinde Seydişehir Belediyesi peyzaj ve düzenleme çalışması başlattı.

Kaymakam Aydın Erdoğan ve Belediye Başkanı Mehmet Tutal’ın birlikte başlattığı çalışmalar kapsamında hükümet konağı çevresinde bulunan bahçe duvarlarının kaldırılarak peyzaj ve çevre çalışması kararı alındı.

Belediye Başkanı Mehmet Tutal, ‘’Hükümet Konağının şeffaf bir görünüme kavuşturulması amacı ile peyzaj çalışmalarının başlatıldığını’’ bildirdi. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve seydisehirgundem.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.