whatsapp

Hukuk bürosu dualarla hizmete girdi

SİVİL TOPLUM 20.10.2019 - 11:18, Güncelleme: 09.09.2021 - 14:46
 

Hukuk bürosu dualarla hizmete girdi

Töke-Şimşek Hukuk ve Danışmanlık Bürosu düzenlenen törenin ardından dualarla hizmete girdi. Av. Murat Töke ve Av. Elif Şimşek’in Melikşah Mahallesi Meram Evliya Çelebi Parkı yanında hizmete giren hukuk bürosunun açılışına Konya Barosu Başkanı Av. Mustafa Aladağ, Oda Başkanları ve çok sayıda davetli katıldı. Kuranı Kerim okunmasının ardından yapılan açılışta Av. Murat Töke ve Av. Elif Şimşek tüm davetliler yakından ilgilendi.

Töke-Şimşek Hukuk ve Danışmanlık Bürosu düzenlenen törenin ardından dualarla hizmete girdi.

Av. Murat Töke ve Av. Elif Şimşek’in Melikşah Mahallesi Meram Evliya Çelebi Parkı yanında hizmete giren hukuk bürosunun açılışına Konya Barosu Başkanı Av. Mustafa Aladağ, Oda Başkanları ve çok sayıda davetli katıldı.

Kuranı Kerim okunmasının ardından yapılan açılışta Av. Murat Töke ve Av. Elif Şimşek tüm davetliler yakından ilgilendi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve seydisehirgundem.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.