whatsapp

Hüdaverdi camiinde aşure dağıtıldı

SİVİL TOPLUM 06.10.2017 - 17:23, Güncelleme: 09.09.2021 - 14:46
 

Hüdaverdi camiinde aşure dağıtıldı

Seydişehir Hüdaverdi Camisi Derneği aşure etkinliği düzenledi.
Hüdaverdi Cami avlusunda düzenlenen aşure etkinliğine jandarma Komutanı üst teğ Burak Çelik, Müftü Kemal Demirel, AK Parti ilçe Başkanı Mustafa Konurer ve vatandaşlar katıldı. Cami dernek başkanı Remzi Arıkan ‘’ Her yıl Muharrem ayı nedeni ile düzenlemiş olduğumuz aşure etkinliğimizi bu yılda güzel bir katılımla gerçekleştirdik. Bu etkinliğimizin düzenlenmesinde bizlere destek olan hayırsever vatandaşlarımıza ve ilçe Müftülüğüne teşekkür ederiz’’ dedi.
Seydişehir Hüdaverdi Camisi Derneği aşure etkinliği düzenledi.

Hüdaverdi Cami avlusunda düzenlenen aşure etkinliğine jandarma Komutanı üst teğ Burak Çelik, Müftü Kemal Demirel, AK Parti ilçe Başkanı Mustafa Konurer ve vatandaşlar katıldı.

Cami dernek başkanı Remzi Arıkan ‘’ Her yıl Muharrem ayı nedeni ile düzenlemiş olduğumuz aşure etkinliğimizi bu yılda güzel bir katılımla gerçekleştirdik. Bu etkinliğimizin düzenlenmesinde bizlere destek olan hayırsever vatandaşlarımıza ve ilçe Müftülüğüne teşekkür ederiz’’ dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve seydisehirgundem.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.