whatsapp

Hazan mevsiminde yaprak dökümü

SİVİL TOPLUM 17.11.2019 - 23:00, Güncelleme: 09.09.2021 - 14:46
 

Hazan mevsiminde yaprak dökümü

Sonbahar, yerini yavaş yavaş kış mevsimine bırakırken Bostandere bahçelerinde kuruyarak dökülen yapraklar kartpostallık görüntüler oluşturuyor. Her mevsimin bir güzelliği de olsa ayrılıkların habercisi de görülse bir başkadır Seydişehir’de hazan mevsimi kış mevsimini karşılamaya hazırlanır. Bostandere mahallesi bağ ve bahçelerinde sonbahar renklerine bürünen yapraklar toprağa düşüyor. Sonbaharda ağaçlardaki ve yerdeki yapraklar, renkli manzaralar oluşturuyor. Sonbaharda sararan yaprakların dökülmesiyle eşsiz manzaraların ortaya çıktığı ilçe ve köylerinde bahçeler farklı renklere büründü. Sonbaharın gelişiyle sarıya bürünen bahçeler, doyumsuz seyir zevki sunuyor. Yürüyüş parkurlarının çevresini saran ağaçlardan dökülen yaprakların kapladığı yolda gezmenin tadını çıkaran doğaseverler, eşsiz manzarada dinlenmenin keyfini yaşıyor.

Sonbahar, yerini yavaş yavaş kış mevsimine bırakırken Bostandere bahçelerinde kuruyarak dökülen yapraklar kartpostallık görüntüler oluşturuyor.
Her mevsimin bir güzelliği de olsa ayrılıkların habercisi de görülse bir başkadır Seydişehir’de hazan mevsimi kış mevsimini karşılamaya hazırlanır.

Bostandere mahallesi bağ ve bahçelerinde sonbahar renklerine bürünen yapraklar toprağa düşüyor. Sonbaharda ağaçlardaki ve yerdeki yapraklar, renkli manzaralar oluşturuyor. Sonbaharda sararan yaprakların dökülmesiyle eşsiz manzaraların ortaya çıktığı ilçe ve köylerinde bahçeler farklı renklere büründü. Sonbaharın gelişiyle sarıya bürünen bahçeler, doyumsuz seyir zevki sunuyor. Yürüyüş parkurlarının çevresini saran ağaçlardan dökülen yaprakların kapladığı yolda gezmenin tadını çıkaran doğaseverler, eşsiz manzarada dinlenmenin keyfini yaşıyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve seydisehirgundem.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.