whatsapp

Hayır severden kışlık giyecek yardımı

SİVİL TOPLUM 09.01.2020 - 14:35, Güncelleme: 09.09.2021 - 14:46
 

Hayır severden kışlık giyecek yardımı

Ümit Çocukları Derneği başkanı Münevver Yalçınkaya, hayırsever Mehmet Soydemir derkek aracılığıyla giyim yardımı yaptığını bildirdi. Yalçınkaya yaptığı açıklamada, ‘’Seydişehirli hemşerimiz Mehmet Soydemir, dernek yöneticileri ile iletişime geçerek, Özel Eğitim İş Uygulama Okulu öğrencilerine mont ve kazak desteğinde bulunmak istediğini bildirmiştir. Hayırsever tarafından gönderilen 20 şer adet mont ve kazak dernek yöneticileri tarafından öğrencilere ulaştırılmıştır. Engelli Dostu hayırseverimiz Mehmet Soydemir’e katkılarından dolayı Ümit Çocukları Derneği olarak teşekkür eder salgılarımızı sunarız’’

Ümit Çocukları Derneği başkanı Münevver Yalçınkaya, hayırsever Mehmet Soydemir derkek aracılığıyla giyim yardımı yaptığını bildirdi.

Yalçınkaya yaptığı açıklamada, ‘’Seydişehirli hemşerimiz Mehmet Soydemir, dernek yöneticileri ile iletişime geçerek, Özel Eğitim İş Uygulama Okulu öğrencilerine mont ve kazak desteğinde bulunmak istediğini bildirmiştir. Hayırsever tarafından gönderilen 20 şer adet mont ve kazak dernek yöneticileri tarafından öğrencilere ulaştırılmıştır. Engelli Dostu hayırseverimiz Mehmet Soydemir’e katkılarından dolayı Ümit Çocukları Derneği olarak teşekkür eder salgılarımızı sunarız’’

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve seydisehirgundem.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.