whatsapp

Hastane sağlık hizmetleri derneğinden açıklama

SAĞLIK 16.06.2016 - 10:00, Güncelleme: 09.09.2021 - 14:46
 

Hastane sağlık hizmetleri derneğinden açıklama

Seydişehir Devlet Hastanesi Sağlık Hizmetlerini Geliştirme ve Sosyal Yardımlaşma Derneği Yönetimi adına açıklama yapan başkan Keramettin Balcı, Alakasız bir internet sitesinde Devlet Hastanesi doktoru Y.Ç. Hakkında çıkan haber derneğimizi ve halkımızı üzmüştür dedi.
 Haber tamamen asparagas ve artniyetlidir. Haberde gazetecilik esaslarından uzak, 5N kuralına bile uyulmamış, meçhul vakıa üzerinden yorumsal ve artniyetli bir haber yapılmıştır. İlçemize hizmet eden sadece 2015 yılında 16000 hasta bakan, yoğun bakım ve servislerde yıllık 1500 civarı hasta takip eden, gece gündüz acile icap nöbetlerinde gelen ve Seydişehir halkına hizmet için çırpınan bir doktor ve onun üzerinden hastane yönetimine çamur at izi kalsın hesabı bir habere karşı durmak ve birlik olmak zamanıdır. Seydişehir Devlet Hastanesi yıllık 400.000 civarında muayene yapan, hasta yakınları ile beraber günde 8000-10000 kişinin giriş yaptığı bir kurumdur. Yıllık şikayet sayısı 100 civarındadır. Sağlık Bakanlığı verilerince hastaneden memnuniyet oranı %90'lar civarındadır. Yakın zamanda yeni binasına kavuşacak olan Devlet Hastanesinde daha güzel bir ortam sağlanacaktır. Mesnetsiz suçlamalar çalışan performansını azaltacak ve doktor ve diğer personelin motivasyonunu azaltacaktır. Bunun da Seydişehir'e faydası olmayacağı açıktır. İlgili site hakkında Y.Ç. Suç duyurusunda bulunmuş ve ayrıca yönetim olarak suç duyurusunda bulunulacaktır. Gece-gündüz çalışan Y.Ç.'dan ilgili haber sitesi adına özür diliyor ve hakkını helal etmesini istiyoruz.
Seydişehir Devlet Hastanesi Sağlık Hizmetlerini Geliştirme ve Sosyal Yardımlaşma Derneği Yönetimi adına açıklama yapan başkan Keramettin Balcı, Alakasız bir internet sitesinde Devlet Hastanesi doktoru Y.Ç. Hakkında çıkan haber derneğimizi ve halkımızı üzmüştür dedi.

 Haber tamamen asparagas ve artniyetlidir. Haberde gazetecilik esaslarından uzak, 5N kuralına bile uyulmamış, meçhul vakıa üzerinden yorumsal ve artniyetli bir haber yapılmıştır.

İlçemize hizmet eden sadece 2015 yılında 16000 hasta bakan, yoğun bakım ve servislerde yıllık 1500 civarı hasta takip eden, gece gündüz acile icap nöbetlerinde gelen ve Seydişehir halkına hizmet için çırpınan bir doktor ve onun üzerinden hastane yönetimine çamur at izi kalsın hesabı bir habere karşı durmak ve birlik olmak zamanıdır.

Seydişehir Devlet Hastanesi yıllık 400.000 civarında muayene yapan, hasta yakınları ile beraber günde 8000-10000 kişinin giriş yaptığı bir kurumdur. Yıllık şikayet sayısı 100 civarındadır. Sağlık Bakanlığı verilerince hastaneden memnuniyet oranı %90'lar civarındadır. Yakın zamanda yeni binasına kavuşacak olan Devlet Hastanesinde daha güzel bir ortam sağlanacaktır.

Mesnetsiz suçlamalar çalışan performansını azaltacak ve doktor ve diğer personelin motivasyonunu azaltacaktır. Bunun da Seydişehir'e faydası olmayacağı açıktır.

İlgili site hakkında Y.Ç. Suç duyurusunda bulunmuş ve ayrıca yönetim olarak suç duyurusunda bulunulacaktır.

Gece-gündüz çalışan Y.Ç.'dan ilgili haber sitesi adına özür diliyor ve hakkını helal etmesini istiyoruz.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve seydisehirgundem.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.