whatsapp

Hakim ve savcılar görevlerine başladı

GÜNDEM 29.06.2019 - 00:12, Güncelleme: 09.09.2021 - 14:46
 

Hakim ve savcılar görevlerine başladı

Adli yargı hakim ve cumhuriyet savcısı adaylarına ilişkin kur’a kararnamesi sonucu Seydişehir’e atanan hakim ve savcılar, görevlerine başladı. Meslek öncesi staj eğitimlerini başarı ile tamamlayarak hakimler ve savcılar yüksek kurulunca mesleğe kabul edilen hakim ve cumhuriyet savcılarının önümüzdeki günlerde görev dağılımlarının belirleneceği öğrenildi. Seydişehir hakimleri Meltem Aniç, Rabia Yaraş, Ahmet Cemil Okur, Süleyman Özbek, Melek Öztürk, Beyşehir (Seydişehir) hakimliğine Canan Ay atandı. Seydişehir Cumhuriyet Savcıları Yusuf Can Altınsoy, Veysel Kubulan.

Adli yargı hakim ve cumhuriyet savcısı adaylarına ilişkin kur’a kararnamesi sonucu Seydişehir’e atanan hakim ve savcılar, görevlerine başladı.

Meslek öncesi staj eğitimlerini başarı ile tamamlayarak hakimler ve savcılar yüksek kurulunca mesleğe kabul edilen hakim ve cumhuriyet savcılarının önümüzdeki günlerde görev dağılımlarının belirleneceği öğrenildi.

Seydişehir hakimleri Meltem Aniç, Rabia Yaraş, Ahmet Cemil Okur, Süleyman Özbek, Melek Öztürk, Beyşehir (Seydişehir) hakimliğine Canan Ay atandı.

Seydişehir Cumhuriyet Savcıları Yusuf Can Altınsoy, Veysel Kubulan.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve seydisehirgundem.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.