whatsapp

Gençler, müzikle yeni yıla girmenin tadını çıkardı

SİVİL TOPLUM 01.01.2020 - 03:05, Güncelleme: 09.09.2021 - 14:46
 

Gençler, müzikle yeni yıla girmenin tadını çıkardı

Halk müzik sanatçısı Mahmut Koç ve Enver Ganioğlu, Seydişehir Selçuklu kafede gençlere birbirinden güzel söyledikleri müzikleriyle yeni yıl coşkusu yaşattı. Yılbaşını Selçuklu kafede karşılayan gençlere sanatçı Mahmut Koç ve Enver Ganioğlu orkestrası’nın birbirinden güzel şarkılarıyla dolu dolu yeni yıl şölenine renk kattı. Gençlere iyi eğlenceler dileyen sanatçı Mahmut Koç “Tüm Seydişehir halkına, Türkiye ve Dünya milletlerine savaşsız, şiddetsiz, kıtlık olmayan, açlık çekilmeyen bir yıl diliyorum. Hepinizin yeni yılını kutluyorum.” dedi. Kafenin hınca hınç dolu olduğu müzik dolu gecede coşkuyla eğlenen gençler yeni bir yıla hep beraber girmenin heyecanını yaşadılar. Geceye, halk müzik sanatçısı Muzaffer Sarıkaya’da katıldı.

Halk müzik sanatçısı Mahmut Koç ve Enver Ganioğlu, Seydişehir Selçuklu kafede gençlere birbirinden güzel söyledikleri müzikleriyle yeni yıl coşkusu yaşattı.

Yılbaşını Selçuklu kafede karşılayan gençlere sanatçı Mahmut Koç ve Enver Ganioğlu orkestrası’nın birbirinden güzel şarkılarıyla dolu dolu yeni yıl şölenine renk kattı.

Gençlere iyi eğlenceler dileyen sanatçı Mahmut Koç “Tüm Seydişehir halkına, Türkiye ve Dünya milletlerine savaşsız, şiddetsiz, kıtlık olmayan, açlık çekilmeyen bir yıl diliyorum. Hepinizin yeni yılını kutluyorum.” dedi.

Kafenin hınca hınç dolu olduğu müzik dolu gecede coşkuyla eğlenen gençler yeni bir yıla hep beraber girmenin heyecanını yaşadılar.

Geceye, halk müzik sanatçısı Muzaffer Sarıkaya’da katıldı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve seydisehirgundem.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.