whatsapp

Fen lisesi konser düzenledi

EĞİTİM 13.06.2019 - 01:20, Güncelleme: 09.09.2021 - 14:46
 

Fen lisesi konser düzenledi

Şehit Muhsin Kiremitci Fen Lisesi öğrenci ve öğretmenlerden oluşan koro ile Akdeniz Üniversitesi konservatuarı türk halk müziği orkestrası  tarafından anadolu türküleri konseri verildi. Şaban Cengiz Kültür Merkezindeki etkinlikte Müzik Öğretmeni Ahmet Ali Selçuk yönetiminde koro Türk halk müziği eserlerini seslendirdi. Öğrenciler tarafından enstrümantal müzikler ile yoğun ilgi ve coşku ile geçen gecenin sonunda Kaymakam Erdoğan emeği geçenlere teşekkür etti. Okul Müdürü Halil Öksüzoğlu, düzenlenen etkinlikle sınavlara girecek öğrencilere moral verildiğini ifade etti. Etkimliğe, Kaymakam Aydın Erdoğan, daire amirleri ve müzik severler katıldı. 

Şehit Muhsin Kiremitci Fen Lisesi öğrenci ve öğretmenlerden oluşan koro ile Akdeniz Üniversitesi konservatuarı türk halk müziği orkestrası  tarafından anadolu türküleri konseri verildi.

Şaban Cengiz Kültür Merkezindeki etkinlikte Müzik Öğretmeni Ahmet Ali Selçuk yönetiminde koro Türk halk müziği eserlerini seslendirdi.

Öğrenciler tarafından enstrümantal müzikler ile yoğun ilgi ve coşku ile geçen gecenin sonunda Kaymakam Erdoğan emeği geçenlere teşekkür etti.

Okul Müdürü Halil Öksüzoğlu, düzenlenen etkinlikle sınavlara girecek öğrencilere moral verildiğini ifade etti.

Etkimliğe, Kaymakam Aydın Erdoğan, daire amirleri ve müzik severler katıldı. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve seydisehirgundem.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.