whatsapp

Esnaf ve sanatkârlar odası seçimine doğru

SİVİL TOPLUM 26.12.2017 - 09:16, Güncelleme: 09.09.2021 - 14:46
 

Esnaf ve sanatkârlar odası seçimine doğru

Seydişehir Esnaf ve Sanatkârlar Odası başkanlığına Mehmet Gedik aday olduğunu çalışmalarının sürdüğünü bildirdi.
Gedik, yaptığı açıklamada 14 Ocak 2018 de yapılacak olan seçimlerinde esnafın derdine derman olmak için yola çıktıklarını söyledi. Amacının Seydişehir’e ve esnafa hizmet etmek olduğunu ifade eden Gedik, "Bugün esnafın sorunları hat safhada. Çözüm için ise ilgili kuruluş bir şey yapamıyor. Biz kan ağlayan esnafa bir nebze de olsa destek için yola çıktık. Bu yolda başarılı olmamız için herkesimden destek istiyoruz. İnşallah çalışmalarımız ve projelerimiz en kısa sürede esnafa yansıyacaktır" dedi  
Seydişehir Esnaf ve Sanatkârlar Odası başkanlığına Mehmet Gedik aday olduğunu çalışmalarının sürdüğünü bildirdi.

Gedik, yaptığı açıklamada 14 Ocak 2018 de yapılacak olan seçimlerinde esnafın derdine derman olmak için yola çıktıklarını söyledi.

Amacının Seydişehir’e ve esnafa hizmet etmek olduğunu ifade eden Gedik, "Bugün esnafın sorunları hat safhada. Çözüm için ise ilgili kuruluş bir şey yapamıyor. Biz kan ağlayan esnafa bir nebze de olsa destek için yola çıktık. Bu yolda başarılı olmamız için herkesimden destek istiyoruz. İnşallah çalışmalarımız ve projelerimiz en kısa sürede esnafa yansıyacaktır" dedi

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve seydisehirgundem.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.