whatsapp

Esnaf ve Sanatkârlar Kredi ve Kefalet Kooperatifinde seçim

SİVİL TOPLUM 20.09.2017 - 12:46, Güncelleme: 09.09.2021 - 14:46
 

Esnaf ve Sanatkârlar Kredi ve Kefalet Kooperatifinde seçim

Seydişehir Esnaf ve Sanatkârlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi Başkanlığına Durmuş Onar Aday oldu.
Durmuş Onar, S.S. Seydişehir Esnaf ve Sanatkârlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi Başkanlığının 2018 yılının başlarında yapılacağı seçimli olağan genel kurul toplantısında başkanlığa aday olduğunu açıkladı. Oda sekreterlik görevini yürüten Durmuş Onar, 22 yıldır gururla çalıştığı Esnaf ve Sanatkârlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi ortaklarına hizmet için aday olduğunu açıkladı.  Ortaklarından destek isteyen Durmuş Onar yeni listesini şöyle açıkladı: İbrahim Bezci, Ümit Doğruöz, Ömer Pekşenarslan, Mehmet Kavalcı, Ramazan Erkaldı ve İsmail Zincirlitaş.
Seydişehir Esnaf ve Sanatkârlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi Başkanlığına Durmuş Onar Aday oldu.

Durmuş Onar, S.S. Seydişehir Esnaf ve Sanatkârlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi Başkanlığının 2018 yılının başlarında yapılacağı seçimli olağan genel kurul toplantısında başkanlığa aday olduğunu açıkladı.

Oda sekreterlik görevini yürüten Durmuş Onar, 22 yıldır gururla çalıştığı Esnaf ve Sanatkârlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi ortaklarına hizmet için aday olduğunu açıkladı. 

Ortaklarından destek isteyen Durmuş Onar yeni listesini şöyle açıkladı:

İbrahim Bezci, Ümit Doğruöz, Ömer Pekşenarslan, Mehmet Kavalcı, Ramazan Erkaldı ve İsmail Zincirlitaş.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve seydisehirgundem.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.