whatsapp

Esnaf odasından sağlık hizmeti

SİVİL TOPLUM 03.10.2019 - 12:02, Güncelleme: 09.09.2021 - 14:46
 

Esnaf odasından sağlık hizmeti

Seydişehir esnaf ve sanatkârlar odası üyelerine fizik tedavi ve hacamat sağlık hizmeti protokolü imzaladı. Başkan İbrahim Aypar; Odamızda verilen hizmetlerin yanında oda üyelerimizin, sosyal güvenlik şemsiyesi altında olsun ya da olmasın sağlık ile ilgili problemlerinde de çözümler üretmeye devam etmekteyiz. Bu sebeple odamız tarafından daha önce birçok hastane ve sağlık kuruluşlarıyla gerçekleştirdiğimiz protokollere ilaveten, Merkezi, Yeni Meram Caddesi No:39-1 Meram/Konya adresinde bulunan DR. PORTAKAL sağlık merkezi ile her türlü Fizik tedavi, Hacamat ve beslenme diyet, güzellik cilt bakımları gibi hizmetler için yeni bir protokol imzaladı. Özel bir kuruluş olan sağlık merkezinde oda üyelerimizin piyasa koşullarından 20 daha düşük ücretle hizmet alabileceklerdir. Yapılan bu anlaşmalarda üyelerimizin maddi desteklenmesi açısından sağlık sorunlarının çözümünde daha ucuz hizmet alabilmelerini sağlamış olacağız. Ayrıca yapılan anlaşma ile rahatsızlıklarda uzun sürelerde tedavi olmayacaktır.  Tedavilerin daha kısa sürede yapılması sağlanmış olacaktır. Diyen Başkan İbrahim Aypar; Odamızda kalıcı ve iz bırakacak hizmetleri üyelerimizle tanıştırmaya devam edeceğiz. Belirtilen sağlık kurumundan başvurup yaralanmak isteyen üyelerimiz odamızdan alacakları bir sicil belgesiyle işlerini görebileceklerdir. Yapılan bu anlaşmaların tüm Esnaf kardeşlerimize hayırlı olmasını diliyorum. Dedi.

Seydişehir esnaf ve sanatkârlar odası üyelerine fizik tedavi ve hacamat sağlık hizmeti protokolü imzaladı.

Başkan İbrahim Aypar; Odamızda verilen hizmetlerin yanında oda üyelerimizin, sosyal güvenlik şemsiyesi altında olsun ya da olmasın sağlık ile ilgili problemlerinde de çözümler üretmeye devam etmekteyiz. Bu sebeple odamız tarafından daha önce birçok hastane ve sağlık kuruluşlarıyla gerçekleştirdiğimiz protokollere ilaveten, Merkezi, Yeni Meram Caddesi No:39-1 Meram/Konya adresinde bulunan DR. PORTAKAL sağlık merkezi ile her türlü Fizik tedavi, Hacamat ve beslenme diyet, güzellik cilt bakımları gibi hizmetler için yeni bir protokol imzaladı. Özel bir kuruluş olan sağlık merkezinde oda üyelerimizin piyasa koşullarından 20 daha düşük ücretle hizmet alabileceklerdir.

Yapılan bu anlaşmalarda üyelerimizin maddi desteklenmesi açısından sağlık sorunlarının çözümünde daha ucuz hizmet alabilmelerini sağlamış olacağız. Ayrıca yapılan anlaşma ile rahatsızlıklarda uzun sürelerde tedavi olmayacaktır.  Tedavilerin daha kısa sürede yapılması sağlanmış olacaktır. Diyen Başkan İbrahim Aypar; Odamızda kalıcı ve iz bırakacak hizmetleri üyelerimizle tanıştırmaya devam edeceğiz. Belirtilen sağlık kurumundan başvurup yaralanmak isteyen üyelerimiz odamızdan alacakları bir sicil belgesiyle işlerini görebileceklerdir. Yapılan bu anlaşmaların tüm Esnaf kardeşlerimize hayırlı olmasını diliyorum. Dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve seydisehirgundem.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.