whatsapp

Ersöz’den Tepecik mahallesine spor malzemesi

SPOR 26.08.2016 - 11:10, Güncelleme: 09.09.2021 - 14:46
 

Ersöz’den Tepecik mahallesine spor malzemesi

Konya Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Ömer Ersöz, Seydişehir’e bağlı Tepecik Mahallesine spor malzeme desteğinde bulundu.
Konya Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Ömer Ersöz, Tepecik’li gençlerin sağlıklı spor yapmaları için saha yapımı ve malzeme yardımı yaptıklarını söyledi. Ersöz, " Muhtarımız bize talepte bulundu 3 branşta basket, voleybol, futbol  sporlarında malzeme yardımı yaptık. Gençlerimize spor yapmalarını teşvik edeceğiz. Yapılan malzemelerin yanı sıra spor sahası da inşa edeceğiz. Yeter ki gençlerimiz bizden destek istesin’’dedi. Muhtar Rafet Dindar, Konya Gençlik Hizmetleri ve Spor il Müdürü Ömer Ersöz’e teşekkür ederek. ‘’Sayın il müdürümüzü ziyaret ettik. Bizleri kırmadı yapılan spor yardımlarıyla gençlerimizi spor yapmak için bir araya gelerek yardımlaşma duyguları pekişecektir. Bizlere saha ve spor malzemeleri desteği yapan il müdürümüzden Allah razı olsun” 
Konya Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Ömer Ersöz, Seydişehir’e bağlı Tepecik Mahallesine spor malzeme desteğinde bulundu.

Konya Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Ömer Ersöz, Tepecik’li gençlerin sağlıklı spor yapmaları için saha yapımı ve malzeme yardımı yaptıklarını söyledi.

Ersöz, " Muhtarımız bize talepte bulundu 3 branşta basket, voleybol, futbol  sporlarında malzeme yardımı yaptık. Gençlerimize spor yapmalarını teşvik edeceğiz. Yapılan malzemelerin yanı sıra spor sahası da inşa edeceğiz. Yeter ki gençlerimiz bizden destek istesin’’dedi.

Muhtar Rafet Dindar, Konya Gençlik Hizmetleri ve Spor il Müdürü Ömer Ersöz’e teşekkür ederek. ‘’Sayın il müdürümüzü ziyaret ettik. Bizleri kırmadı yapılan spor yardımlarıyla gençlerimizi spor yapmak için bir araya gelerek yardımlaşma duyguları pekişecektir. Bizlere saha ve spor malzemeleri desteği yapan il müdürümüzden Allah razı olsun” 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve seydisehirgundem.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.