whatsapp

Erdoğan büyükşehir belediye başkanlarını Ankara'ya çağırdı

SİYASET 10.09.2019 - 01:18, Güncelleme: 09.09.2021 - 14:46
 

Erdoğan büyükşehir belediye başkanlarını Ankara'ya çağırdı

Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan, tüm büyükşehir belediye başkanlarını çarşamba günü Ankara'ya davet etti. Habertürk TV'nin izleyicilerine son dakika olarak aktardığı habere göre Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan, büyükşehir belediye başkanlarına çağrıda bulundu. Habere göre Erdoğan, tüm büyükşehir belediye başkanlarını Çarşamba günü Ankara'ya davet etti. Kılıçdaroğlu: elbette başkanlarımız da katılacak CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu davet edilen belediye başkanlarının Saray'daki davete icabet edeceğini söyledi. Kılıçdaroğlu, yaptığı açıklamada, "Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın daveti güzel. Belediyelerin sorunlarından bilgi almak istemesi güzel. Elbette Başkanlarımız da katılacak." dedi.

Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan, tüm büyükşehir belediye başkanlarını çarşamba günü Ankara'ya davet etti.

Habertürk TV'nin izleyicilerine son dakika olarak aktardığı habere göre Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan, büyükşehir belediye başkanlarına çağrıda bulundu.

Habere göre Erdoğan, tüm büyükşehir belediye başkanlarını Çarşamba günü Ankara'ya davet etti.

Kılıçdaroğlu: elbette başkanlarımız da katılacak

CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu davet edilen belediye başkanlarının Saray'daki davete icabet edeceğini söyledi.

Kılıçdaroğlu, yaptığı açıklamada, "Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın daveti güzel. Belediyelerin sorunlarından bilgi almak istemesi güzel. Elbette Başkanlarımız da katılacak." dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve seydisehirgundem.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.