whatsapp

Emniyette güven masası çalışmaya başladı

ASAYİŞ 14.04.2020 - 18:42, Güncelleme: 09.09.2021 - 14:46
 

Emniyette güven masası çalışmaya başladı

Seydişehir Emniyet Müdürlüğüne vatandaşların işini kolaylaştırmak için ‘Güven Masası’ kuruldu. İç İşleri Bakanlığı tarafından İlçe Emniyet Müdürlüğü’ne Güven Masasında çalışmak üzere 3 personel atandı. Vatandaşların emniyetteki işlerini kolaylaştırmak ve sorunlarını çözmede yol göstermek amacıyla kurulan güven masasının yeni personellerini makamında kabul eden İlçe Emniyet Müdürü Kasım Özdemir “Hayırlı Olsun” diyerek yapacakları görevleri konusunda gerekli talimatları verdi. Güven masasını görevleri Polis Merkezi Amirliklerine gelen vatandaşlar, ilk etapta vatandaş odaklı devlet örneği içerisinde Güven Masası'nda bulunan görevli personel ile iletişime geçecek. Vatandaş, konusunda uzman, bilgisi, birikimi ve deneyimi olan polis memuru tarafından karşılanacak. Vatandaş, sorunlarını ve sıkıntılarını anlattıktan sonra kendisine hızlı bir şekilde yardımcı olunması için görevli personelce ilgili birime yönlendirilecek. Polis merkezi amirliklerinde çözülebilecek konular söz konusu birimlerce hızlı bir biçimde çözülecek. Merkez amirlikleri tarafından çözümü mümkün olan başka konularla ilgili gelen vatandaşa kendi sorununun çözümünün nerede olduğu ve gitmesi gereken birimin adresi ile iletişim bilgileri verilecek.

Seydişehir Emniyet Müdürlüğüne vatandaşların işini kolaylaştırmak için ‘Güven Masası’ kuruldu.

İç İşleri Bakanlığı tarafından İlçe Emniyet Müdürlüğü’ne Güven Masasında çalışmak üzere 3 personel atandı.

Vatandaşların emniyetteki işlerini kolaylaştırmak ve sorunlarını çözmede yol göstermek amacıyla kurulan güven masasının yeni personellerini makamında kabul eden İlçe Emniyet Müdürü Kasım Özdemir “Hayırlı Olsun” diyerek yapacakları görevleri konusunda gerekli talimatları verdi.

Güven masasını görevleri

Polis Merkezi Amirliklerine gelen vatandaşlar, ilk etapta vatandaş odaklı devlet örneği içerisinde Güven Masası'nda bulunan görevli personel ile iletişime geçecek. Vatandaş, konusunda uzman, bilgisi, birikimi ve deneyimi olan polis memuru tarafından karşılanacak.

Vatandaş, sorunlarını ve sıkıntılarını anlattıktan sonra kendisine hızlı bir şekilde yardımcı olunması için görevli personelce ilgili birime yönlendirilecek. Polis merkezi amirliklerinde çözülebilecek konular söz konusu birimlerce hızlı bir biçimde çözülecek. Merkez amirlikleri tarafından çözümü mümkün olan başka konularla ilgili gelen vatandaşa kendi sorununun çözümünün nerede olduğu ve gitmesi gereken birimin adresi ile iletişim bilgileri verilecek.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve seydisehirgundem.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.