whatsapp

Emniyet müdürlüğü engelli öğrencilerle buluştu

EĞİTİM 23.10.2018 - 15:32, Güncelleme: 09.09.2021 - 14:46
 

Emniyet müdürlüğü engelli öğrencilerle buluştu

Seydişehir Emniyet Müdürlüğünce engelli çocukların korunması kapsamında etkinlik düzenlendi. Emniyet Müdürlüğü toplum destekli polis tarafından Çocuk ve Gençleri Sosyal Koruma ve Destek Programı (ÇOGEP) kapsamında, öğrencilerle güvenli gelecek için el ele gönül gönüle projesiyle Adile Baysal kültür evinden özel eğitim okulu öğrencilere program düzenledi. Aileleriyle birlikte 150 kişinin katıldığını dile getiren Emniyet Müdürü Kasım Özdemir "Çocuklarımızla birkaç saati birlikte geçirmek için bir organizasyonda bir araya geldik. Değişik bir atmosfer oluşturmak istedik. Engelli kardeşlerimizle vakit geçirme ve onların biraz da olsa duygularına tercüman olma fırsatımız oldu. Sosyal sorumluluk projelerimiz devam edecek" dedi.  Düzenlenen etkinliğe, Kaymakam Aydın Erdoğan, Emniyet Müdürü Kasım Özdemir, İlçe Milli Eğitim Müdürü Tahir Kibar, öğretmen ve aileler katıldı. Program yemekle sona erdi.

Seydişehir Emniyet Müdürlüğünce engelli çocukların korunması kapsamında etkinlik düzenlendi.

Emniyet Müdürlüğü toplum destekli polis tarafından Çocuk ve Gençleri Sosyal Koruma ve Destek Programı (ÇOGEP) kapsamında, öğrencilerle güvenli gelecek için el ele gönül gönüle projesiyle Adile Baysal kültür evinden özel eğitim okulu öğrencilere program düzenledi.

Aileleriyle birlikte 150 kişinin katıldığını dile getiren Emniyet Müdürü Kasım Özdemir "Çocuklarımızla birkaç saati birlikte geçirmek için bir organizasyonda bir araya geldik. Değişik bir atmosfer oluşturmak istedik. Engelli kardeşlerimizle vakit geçirme ve onların biraz da olsa duygularına tercüman olma fırsatımız oldu. Sosyal sorumluluk projelerimiz devam edecek" dedi. 

Düzenlenen etkinliğe, Kaymakam Aydın Erdoğan, Emniyet Müdürü Kasım Özdemir, İlçe Milli Eğitim Müdürü Tahir Kibar, öğretmen ve aileler katıldı.

Program yemekle sona erdi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve seydisehirgundem.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.