whatsapp

Emlakçılar derneğinde kongre

SİVİL TOPLUM 05.01.2020 - 17:53, Güncelleme: 09.09.2021 - 14:46
 

Emlakçılar derneğinde kongre

Seydişehir emlakçılar derneğinin 2. olağan kongresi emlak bürosunda gerçekleştirildi. Tek liste ile gidilen seçimde Ahmet Ayhan Ceran, Seydişehir emlakçılar derneği başkanı seçildi. Yapılan seçim sonrası bir konuşma yapan Başkan Ahmet Ayhan Ceran, Emlakçılık mesleğinin hak ettiği yeri bulması için yeni yönetim olarak canla başla çalışacağız. Bu mesleğin saygın kişilerin yaptığı, toplum tarafından güven duyulan bir meslek olması için çabalayacağız. Bütün emlakçı arkadaşlarımızı tek çatı altında birleştireceğiz’’ dedi. Kongre sonucunda Yönetim Kurulu Üyeleri, Başkan Yardımcılığına Muammer Tuncel, Sekreterliğe Orhan Polat, Muhasip Duran Akay, Asil Üye İbrahim Karagöz seçildi.

Seydişehir emlakçılar derneğinin 2. olağan kongresi emlak bürosunda gerçekleştirildi.

Tek liste ile gidilen seçimde Ahmet Ayhan Ceran, Seydişehir emlakçılar derneği başkanı seçildi.

Yapılan seçim sonrası bir konuşma yapan Başkan Ahmet Ayhan Ceran, Emlakçılık mesleğinin hak ettiği yeri bulması için yeni yönetim olarak canla başla çalışacağız. Bu mesleğin saygın kişilerin yaptığı, toplum tarafından güven duyulan bir meslek olması için çabalayacağız. Bütün emlakçı arkadaşlarımızı tek çatı altında birleştireceğiz’’ dedi.

Kongre sonucunda Yönetim Kurulu Üyeleri, Başkan Yardımcılığına Muammer Tuncel, Sekreterliğe Orhan Polat, Muhasip Duran Akay, Asil Üye İbrahim Karagöz seçildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve seydisehirgundem.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.