whatsapp

Dünya göz hastanesinden çiftçilere indirim

SİVİL TOPLUM 18.05.2018 - 14:34, Güncelleme: 09.09.2021 - 14:46
 

Dünya göz hastanesinden çiftçilere indirim

Seydişehir Ziraat Odası, Konya’da faaliyet gösteren Dünya Göz Hastanesi ile indirim protokolü imzaladı.
Oda Başkanı İsmail Korkmaz, üyelerin ve birinci derecedeki yakınlarının indirimli ve ayrıcalıklı olarak Dünya göz hastanesi hizmetlerinden yararlanacaklarını belirterek imzalanan protokol işbirliğinin hayırlı olması temennisinde bulundu. Çiftçilerin çalışma ortamlarının toz topraklı olduğunu kaydeden Başkan İsmail Korkmaz, ‘’Meslekleri gereği yaşadıkları ortam nedeniyle hem kendilerine hem de ailelerinin göz sağlığı problemi yaşıyorlar. Dünya Göz Konya Hastanesi ile ciddi anlamda indirim konusunda anlaşmaya vardık. Mutluluk yaşıyoruz. Bu konuda hastane yönetimine teşekkür ediyorum."dedi. Korkmaz, Muayene yüzde 30, tetkik, lazer, genel ameliyat yüzde 20, Özellikli ameliyat ise yüzde 10 indirim uygulanacağını söyledi.
Seydişehir Ziraat Odası, Konya’da faaliyet gösteren Dünya Göz Hastanesi ile indirim protokolü imzaladı.

Oda Başkanı İsmail Korkmaz, üyelerin ve birinci derecedeki yakınlarının indirimli ve ayrıcalıklı olarak Dünya göz hastanesi hizmetlerinden yararlanacaklarını belirterek imzalanan protokol işbirliğinin hayırlı olması temennisinde bulundu.

Çiftçilerin çalışma ortamlarının toz topraklı olduğunu kaydeden Başkan İsmail Korkmaz, ‘’Meslekleri gereği yaşadıkları ortam nedeniyle hem kendilerine hem de ailelerinin göz sağlığı problemi yaşıyorlar. Dünya Göz Konya Hastanesi ile ciddi anlamda indirim konusunda anlaşmaya vardık. Mutluluk yaşıyoruz. Bu konuda hastane yönetimine teşekkür ediyorum."dedi.
Korkmaz, Muayene yüzde 30, tetkik, lazer, genel ameliyat yüzde 20, Özellikli ameliyat ise yüzde 10 indirim uygulanacağını söyledi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve seydisehirgundem.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.