whatsapp

Devlet hastanesi dijital arşive geçti

SAĞLIK 19.10.2019 - 00:51, Güncelleme: 09.09.2021 - 14:46
 

Devlet hastanesi dijital arşive geçti

Seydişehir Devlet hastanesinde önceden dosya ve defter olan hasta yatış evrakına son verildi. Hasta yatışlarında, hasta kabul ve poliklinik hizmetlerinde röntgen, mr, bt, nts ve laboratuvar hizmetlerinde kâğıt israfına son verdi. Hasta yatış ve çıkışlarında dosyalama ve dosya arşivleme sonlandırıldı. Tamamen dijital arşiv sistemine geçildi. Uygulamanın iyi olduğuna dikkat çeken vatandaşlar ise, ‘’ Elimizde kâğıt taşıyorduk bazen kaybediyorduk bu hizmet iyi oldu bizlerde yapılan israfın önüne geçildiği için hastane yönetimine ve çalışanlarına teşekkür ederiz’’

Seydişehir Devlet hastanesinde önceden dosya ve defter olan hasta yatış evrakına son verildi. Hasta yatışlarında, hasta kabul ve poliklinik hizmetlerinde röntgen, mr, bt, nts ve laboratuvar hizmetlerinde kâğıt israfına son verdi.

Hasta yatış ve çıkışlarında dosyalama ve dosya arşivleme sonlandırıldı. Tamamen dijital arşiv sistemine geçildi.

Uygulamanın iyi olduğuna dikkat çeken vatandaşlar ise, ‘’ Elimizde kâğıt taşıyorduk bazen kaybediyorduk bu hizmet iyi oldu bizlerde yapılan israfın önüne geçildiği için hastane yönetimine ve çalışanlarına teşekkür ederiz’’

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve seydisehirgundem.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.