whatsapp

Derya Doğan İzmir sanat galerisine davet edildi

KÜLTÜR - SANAT 15.01.2020 - 13:04, Güncelleme: 09.09.2021 - 14:46
 

Derya Doğan İzmir sanat galerisine davet edildi

Ege Sanat Birliğinin düzenlediği İzmir Çetin Emeç Sanat Galerisi’ndeki sergiye bu yıl Seydişehir Halk Eğitimi Merkezi El Sanatları Öğretmeni Derya Doğan’ da davet edildi. Yurt genelinde 120 sanatçı üyesi olan, Ege Sanat Birliğini davetlisi olarak eserlerini sergileyen Derya Doğan ‘Seydişehir Halk Eğitim Merkezin açmış olduğu kurstan çok sevdiğim özel çocuklarımla yaptığımız üç eserle katkı sağladık. Aslında benim bu sergi davetini kabul etmem tamamen zihinsel engelli çocuklarımız için farkındalık oluşturabilmekti. Geri dönüşüm malzemelerinden ürettiğimiz eserlere ilgi o kadar yoğundu ki ben çocuklarımla ve Usta Öğretici olarak çalıştığım Seydişehir Halk Eğitim Merkezi ile gurur duydum. Tüm birlik sanatçılarına ve emek veren herkese sonsuz teşekkür ediyorum.’ Dedi. Halk Eğitimi Merkezi Müdürü Ahmet Refik Dereli, Kaymakamımız Sayın Aydın Erdoğan’a, Milli Eğitim Müdürü Tahir Kibar’a, Nazik davetlerinden dolayı Ege Sanat Birliğine, Ümit Çocukları Derneği başkanı Münevver Yalçınkaya’ya ve engelli öğrencilerle yapmış olduğu özverili ve başarılı çalışmalarından dolayı Derya Doğan’a, teşekkür etti.

Ege Sanat Birliğinin düzenlediği İzmir Çetin Emeç Sanat Galerisi’ndeki sergiye bu yıl Seydişehir Halk Eğitimi Merkezi El Sanatları Öğretmeni Derya Doğan’ da davet edildi.

Yurt genelinde 120 sanatçı üyesi olan, Ege Sanat Birliğini davetlisi olarak eserlerini sergileyen Derya Doğan ‘Seydişehir Halk Eğitim Merkezin açmış olduğu kurstan çok sevdiğim özel çocuklarımla yaptığımız üç eserle katkı sağladık. Aslında benim bu sergi davetini kabul etmem tamamen zihinsel engelli çocuklarımız için farkındalık oluşturabilmekti. Geri dönüşüm malzemelerinden ürettiğimiz eserlere ilgi o kadar yoğundu ki ben çocuklarımla ve Usta Öğretici olarak çalıştığım Seydişehir Halk Eğitim Merkezi ile gurur duydum. Tüm birlik sanatçılarına ve emek veren herkese sonsuz teşekkür ediyorum.’ Dedi.

Halk Eğitimi Merkezi Müdürü Ahmet Refik Dereli, Kaymakamımız Sayın Aydın Erdoğan’a, Milli Eğitim Müdürü Tahir Kibar’a, Nazik davetlerinden dolayı Ege Sanat Birliğine, Ümit Çocukları Derneği başkanı Münevver Yalçınkaya’ya ve engelli öğrencilerle yapmış olduğu özverili ve başarılı çalışmalarından dolayı Derya Doğan’a, teşekkür etti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve seydisehirgundem.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.