whatsapp

Cumhuriyet tırı Seydişehir’de yoğun ilgi gördü

SİVİL TOPLUM 19.09.2019 - 00:09, Güncelleme: 09.09.2021 - 14:46
 

Cumhuriyet tırı Seydişehir’de yoğun ilgi gördü

Atatürkçü Düşünce Derneği (ADD) Seydişehir Şube Başkanlığı tarafından organize edilen belediye Meydanında açılışı yapılan ‘Cumhuriyet Tırı’ yoğun ilgi gördü. Özellikle gençlerin ve çocukların büyük beğenisiyle gezilen ‘Cumhuriyet Tırında Atatürk ve Cumhuriyet’in kuruluşu ile ilgili pek çok belge ve resim gezenlerin çok ilgisini çekti. ADD şube başkanı Hürriyet Demiral,“ Milli mücadelenin başlamasının 100. yıl dönümü vesilesiyle, Atatürkçü Düşünce Derneği tarafından hazırlanan; Atatürk, Cumhuriyet ve Kurtuluş Savaşı ile ilgili sergi ve objelerin yer aldığı Cumhuriyet Tırını ilçemizde ağırlamış olmaktan onur ve gurur duyuyoruz. Atatürk devrimlerinin; ilke ve inkılaplarının yaşatılmasında başta Atatürkçü Düşünce Derneği olmak üzere emek veren herkese teşekkür ediyorum. Cumhuriyet; ulusuna inanan, güvenen Mustafa Kemal Atatürk’ün bizlere hediyesidir. Bu tır, şehrimizdeki insanlarımıza cumhuriyet coşkusunu yeniden yaşatan, 100 yıl önceki tarihe tanıklık etmemizi sağlayan muazzam bir görsel şölendir. Atatürk sevgisini derinlerde yaşayan sevgili vatandaşlarımıza ilgilerinden dolayı teşekkür ediyorum.” ifadelerine yer verdi.

Atatürkçü Düşünce Derneği (ADD) Seydişehir Şube Başkanlığı tarafından organize edilen belediye Meydanında açılışı yapılan ‘Cumhuriyet Tırı’ yoğun ilgi gördü.

Özellikle gençlerin ve çocukların büyük beğenisiyle gezilen ‘Cumhuriyet Tırında Atatürk ve Cumhuriyet’in kuruluşu ile ilgili pek çok belge ve resim gezenlerin çok ilgisini çekti.

ADD şube başkanı Hürriyet Demiral,“ Milli mücadelenin başlamasının 100. yıl dönümü vesilesiyle, Atatürkçü Düşünce Derneği tarafından hazırlanan; Atatürk, Cumhuriyet ve Kurtuluş Savaşı ile ilgili sergi ve objelerin yer aldığı Cumhuriyet Tırını ilçemizde ağırlamış olmaktan onur ve gurur duyuyoruz.
Atatürk devrimlerinin; ilke ve inkılaplarının yaşatılmasında başta Atatürkçü Düşünce Derneği olmak üzere emek veren herkese teşekkür ediyorum.
Cumhuriyet; ulusuna inanan, güvenen Mustafa Kemal Atatürk’ün bizlere hediyesidir. Bu tır, şehrimizdeki insanlarımıza cumhuriyet coşkusunu yeniden yaşatan, 100 yıl önceki tarihe tanıklık etmemizi sağlayan muazzam bir görsel şölendir. Atatürk sevgisini derinlerde yaşayan sevgili vatandaşlarımıza ilgilerinden dolayı teşekkür ediyorum.” ifadelerine yer verdi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve seydisehirgundem.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.