whatsapp

ÇOGEP le eğleniyorlar

EĞİTİM 10.10.2019 - 11:33, Güncelleme: 09.09.2021 - 14:46
 

ÇOGEP le eğleniyorlar

“Güvenli Hayat ve Güvenli Gelecek için Çocuk ve Gençler Sosyal Koruma ve Destek Programı” (ÇOGEP) çerçevesinde faaliyetleri İlçe Emniyet Müdürlüğü tarafından gerçekleştirilen “Seydişehir’de Güvenli Gelecek İçin El Ele Gönül Gönüle” projesi kapsamında öğrencilere yönelik piknik gezisi ve kaynaşma yemeği düzenlendi. Kuğulu Park mesire alanında düzenlenen programa Kaymakam Aydın Erdoğan, Belediye Başkanı Mehmet Tutal, İlçe Emniyet Müdürü Kasım Özdemir, İlçe Jandarma Komutanı Tğm. Salih Yahya Koca, İlçe Milli Eğitim Müdürü Tahir Kibar ve emniyet görevlileri ile öğrenciler katıldı. Kuğulu Parkta renkli görüntülere sahne olan etkinliğin sonunda Kaymakam Erdoğan; başta emniyet personeli olmak üzere emeği geçen herkese teşekkür etti.

“Güvenli Hayat ve Güvenli Gelecek için Çocuk ve Gençler Sosyal Koruma ve Destek Programı” (ÇOGEP) çerçevesinde faaliyetleri İlçe Emniyet Müdürlüğü tarafından gerçekleştirilen “Seydişehir’de Güvenli Gelecek İçin El Ele Gönül Gönüle” projesi kapsamında öğrencilere yönelik piknik gezisi ve kaynaşma yemeği düzenlendi.

Kuğulu Park mesire alanında düzenlenen programa Kaymakam Aydın Erdoğan, Belediye Başkanı Mehmet Tutal, İlçe Emniyet Müdürü Kasım Özdemir, İlçe Jandarma Komutanı Tğm. Salih Yahya Koca, İlçe Milli Eğitim Müdürü Tahir Kibar ve emniyet görevlileri ile öğrenciler katıldı.

Kuğulu Parkta renkli görüntülere sahne olan etkinliğin sonunda Kaymakam Erdoğan; başta emniyet personeli olmak üzere emeği geçen herkese teşekkür etti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve seydisehirgundem.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.