whatsapp

Çiftçilerimizin günü kutlu olsun!

SİVİL TOPLUM 14.05.2019 - 02:40, Güncelleme: 09.09.2021 - 14:46
 

Çiftçilerimizin günü kutlu olsun!

14 Mayıs dünya çiftçiler günü kutlu olsun. Tarım, bugün tüm dünyada stratejik sektörler arasında yerini almaktadır. Ülkemiz, AB’nin 1’inci, dünyanın ise 7’inci büyük tarımsal ekonomisine sahiptir. 30’dan fazla ürünün üretiminde Dünya’da ilk 5’te yer alarak, bin 700 farklı tarımsal ürünü, 199 ülkeye ihraç etmektedir. Bu anlamda, dünyada söz sahibi olan ve küresel ölçekte rekabet edebilen, güçlü ülkelerden birisidir. Ayrıca tarım, üretim ve hizmet sektörlerine girdi temin eden bir konumdadır. Tarımsal üretimdeki fiziksel zorluklara, meteorolojik hadiselere ve çeşitli risklere rağmen, üstün gayret göstererek faaliyetlerini sürdüren, yaşamımıza devam edebilmemiz için en temel ihtiyaçlarımızdan biri olan gıdayı bizlere sunan çiftçilerimizin, yılda sadece bir gün değil, her gününde yanındayız ve yanında olmaya devam edeceğiz. Üreterek, emek vererek, ülkemize değer katan yürekli çiftçilerimize bu meşakkatli ve onurlu mesleği icra ettikleri için kutluyoruz. Seydişehir Gündem

14 Mayıs dünya çiftçiler günü kutlu olsun.

Tarım, bugün tüm dünyada stratejik sektörler arasında yerini almaktadır. Ülkemiz, AB’nin 1’inci, dünyanın ise 7’inci büyük tarımsal ekonomisine sahiptir. 30’dan fazla ürünün üretiminde Dünya’da ilk 5’te yer alarak, bin 700 farklı tarımsal ürünü, 199 ülkeye ihraç etmektedir. Bu anlamda, dünyada söz sahibi olan ve küresel ölçekte rekabet edebilen, güçlü ülkelerden birisidir. Ayrıca tarım, üretim ve hizmet sektörlerine girdi temin eden bir konumdadır. Tarımsal üretimdeki fiziksel zorluklara, meteorolojik hadiselere ve çeşitli risklere rağmen, üstün gayret göstererek faaliyetlerini sürdüren, yaşamımıza devam edebilmemiz için en temel ihtiyaçlarımızdan biri olan gıdayı bizlere sunan çiftçilerimizin, yılda sadece bir gün değil, her gününde yanındayız ve yanında olmaya devam edeceğiz. Üreterek, emek vererek, ülkemize değer katan yürekli çiftçilerimize bu meşakkatli ve onurlu mesleği icra ettikleri için kutluyoruz.

Seydişehir Gündem

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve seydisehirgundem.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.