whatsapp

Chp teşkilatından Ak Parti’ye ziyaret

SİYASET 12.02.2018 - 10:38, Güncelleme: 09.09.2021 - 14:46
 

Chp teşkilatından Ak Parti’ye ziyaret

CHP Seydişehir İlçe Başkanı Orhan Özel beraberinde yönetim kurulu üyeleriyle birlikte AK Parti Seydişehir İlçe Teşkilatına ziyarette bulundu.
AK Parti Seydişehir 6 Olağan Kongresinde İlçe Başkanlığına yeniden seçilen Mustafa Konurer’e ve yeni yönetim kurulu üyelerine hayırlı olsun temennisinde bulunmak için iade-i ziyarette bulunduklarını söyleyen Başkan Orhan Özel, Konurer ve  yönetimine çalışmalarında başarılar diliyoruz dedi. CHP Seydişehir İlçe Teşkilatının gerçekleştirdiği ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade eden AK Parti Seydişehir İlçe Başkanı Mustafa Konurer CHP İlçe Başkanı Orhan Özel nezdinde tüm yönetim kurulu üyelerine bu güzel ziyaretlerinden dolayı teşekkür ediyorum. Kendileriyle Seydişehir’i ilgilendiren ortak meselelerde her zaman fikir alışverişinde bulunmak isteriz. Sonuçta bu şehir hepimizin şehridir. Seydişehir’in bir meselesi varsa bu meselenin çözüme kavuşması noktasında bir ve beraber olduğumuz müddetçe üstesinden gelemeyeceğimiz bir şey yoktur dedi. 
CHP Seydişehir İlçe Başkanı Orhan Özel beraberinde yönetim kurulu üyeleriyle birlikte AK Parti Seydişehir İlçe Teşkilatına ziyarette bulundu.

AK Parti Seydişehir 6 Olağan Kongresinde İlçe Başkanlığına yeniden seçilen Mustafa Konurer’e ve yeni yönetim kurulu üyelerine hayırlı olsun temennisinde bulunmak için iade-i ziyarette bulunduklarını söyleyen Başkan Orhan Özel, Konurer ve  yönetimine çalışmalarında başarılar diliyoruz dedi.

CHP Seydişehir İlçe Teşkilatının gerçekleştirdiği ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade eden AK Parti Seydişehir İlçe Başkanı Mustafa Konurer CHP İlçe Başkanı Orhan Özel nezdinde tüm yönetim kurulu üyelerine bu güzel ziyaretlerinden dolayı teşekkür ediyorum. Kendileriyle Seydişehir’i ilgilendiren ortak meselelerde her zaman fikir alışverişinde bulunmak isteriz. Sonuçta bu şehir hepimizin şehridir. Seydişehir’in bir meselesi varsa bu meselenin çözüme kavuşması noktasında bir ve beraber olduğumuz müddetçe üstesinden gelemeyeceğimiz bir şey yoktur dedi. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve seydisehirgundem.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.