whatsapp

CHP’nin 95 kuruluş yılı mesajı

SİYASET 08.09.2018 - 22:22, Güncelleme: 09.09.2021 - 14:46
 

CHP’nin 95 kuruluş yılı mesajı

CHP’nin 95 kuruluş yılı mesajı Türkiye Cumhuriyeti kurucusu Mustafa Kemal Atatürk’ün 9 Eylül 1923 yılında kurduğu CHP, 95. yıl dönümünü kutluyor. 95. yıl dönümü için kutlama mesajı yayımlayan CHP Seydişehir İlçe Başkanı Orhan ÖZEL, CHP’ nin kurulduğu tarihten itibaren tam bağımsızlık, demokrasi ve özgürlük mücadelesi verdiğini söyledi. İlçe Başkanı mesajında şu ifadelere yer verdi:" Emperyalist güçlere karşı bağımsızlık savaşı veren gazi meclisten çıkan bir partinin üyesi olarak ne kadar gurur duysak azdır. Mustafa Kemal Atatürk ve arkadaşlarının Halk Fırkasını ilk kurdukları anki mücadele azminden hiçbir şey kaybetmeden mücadelemiz ilelebet devam edecektir. Mücadelemiz; bağımsızlık mücadelesidir, özgürlük mücadelesidir, Cumhuriyet mücadelesidir. Bütün hemşerilerim şunu iyi bilmelidir ki; CHP var oldukça Atatürk'ün kurduğu Cumhuriyet'te her zaman var olmaya devam edecektir.  Partimizin kuruluşunun 95. yılı vesilesiyle, tüm hemşerilerimizi saygıyla selamlar, Tam Bağımsız ve gerçekten demokratik Türkiye mücadelesini omuz omuza vermeye davet ederim."

CHP’nin 95 kuruluş yılı mesajı

Türkiye Cumhuriyeti kurucusu Mustafa Kemal Atatürk’ün 9 Eylül 1923 yılında kurduğu CHP, 95. yıl dönümünü kutluyor.
95. yıl dönümü için kutlama mesajı yayımlayan CHP Seydişehir İlçe Başkanı Orhan ÖZEL, CHP’ nin kurulduğu tarihten itibaren tam bağımsızlık, demokrasi ve özgürlük mücadelesi verdiğini söyledi.

İlçe Başkanı mesajında şu ifadelere yer verdi:" Emperyalist güçlere karşı bağımsızlık savaşı veren gazi meclisten çıkan bir partinin üyesi olarak ne kadar gurur duysak azdır. Mustafa Kemal Atatürk ve arkadaşlarının Halk Fırkasını ilk kurdukları anki mücadele azminden hiçbir şey kaybetmeden mücadelemiz ilelebet devam edecektir. Mücadelemiz; bağımsızlık mücadelesidir, özgürlük mücadelesidir, Cumhuriyet mücadelesidir. Bütün hemşerilerim şunu iyi bilmelidir ki; CHP var oldukça Atatürk'ün kurduğu Cumhuriyet'te her zaman var olmaya devam edecektir. 

Partimizin kuruluşunun 95. yılı vesilesiyle, tüm hemşerilerimizi saygıyla selamlar, Tam Bağımsız ve gerçekten demokratik Türkiye mücadelesini omuz omuza vermeye davet ederim."

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve seydisehirgundem.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.