whatsapp

CHP Milletvekili Bozkurt iftar programına katıldı

SİYASET 10.06.2018 - 00:31, Güncelleme: 09.09.2021 - 14:46
 

CHP Milletvekili Bozkurt iftar programına katıldı

Seydişehir Cumhuriyet Halk Partisinin düzenlediği iftar programına Milletvekili Hüsnü Bozkurt katıldı.
Parti binası önündeki programda konuşan CHP Milletvekili Hüsnü Bozkurt, 24 Haziran’da iktidara geleceklerine inandığını belirterek Seydişehir halkı AK Partiye verdiği oyun karşılığını hizmet olarak alamadığını söyledi. İktidara geldiklerinde bu geçen 15 yılı telafi edecek şekilde Seydişehir’e hizmet edeceklerini kaydeden Bozkurt, ‘’Bizler inandık, gördük ki, burada sizlerde da inanmışsınız. Heyecanımıza ortak olan, yolumuza yoldaş olan tüm hemşerilerimize teşekkür ediyorum. 24 Haziranda bunlar gidecek ülkemiz rahat bir nefes alacak’’ dedi. İlçe Başkanı Orhan Özel, Milletvekili ve katılımcılara teşekkür etti. Çok sayıda partilinin katıldığı iftar programına Saadet partisi ve İyi Parti yöneticileri de katıldı.
Seydişehir Cumhuriyet Halk Partisinin düzenlediği iftar programına Milletvekili Hüsnü Bozkurt katıldı.

Parti binası önündeki programda konuşan CHP Milletvekili Hüsnü Bozkurt, 24 Haziran’da iktidara geleceklerine inandığını belirterek Seydişehir halkı AK Partiye verdiği oyun karşılığını hizmet olarak alamadığını söyledi.

İktidara geldiklerinde bu geçen 15 yılı telafi edecek şekilde Seydişehir’e hizmet edeceklerini kaydeden Bozkurt, ‘’Bizler inandık, gördük ki, burada sizlerde da inanmışsınız. Heyecanımıza ortak olan, yolumuza yoldaş olan tüm hemşerilerimize teşekkür ediyorum. 24 Haziranda bunlar gidecek ülkemiz rahat bir nefes alacak’’ dedi.

İlçe Başkanı Orhan Özel, Milletvekili ve katılımcılara teşekkür etti.

Çok sayıda partilinin katıldığı iftar programına Saadet partisi ve İyi Parti yöneticileri de katıldı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve seydisehirgundem.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.