whatsapp

CHP meclis üyelerinin ücretli otopark teklifi

BELEDİYE 10.08.2019 - 11:25, Güncelleme: 09.09.2021 - 14:46
 

CHP meclis üyelerinin ücretli otopark teklifi

Seydişehir belediyesinin 09-08-2019 tarihinde Şaban Cengiz Kültür Merkezinde yapılan meclis toplantısında CHP li meclis üyelerinin ücretli oto park uygulamasının trafikteki çözüm olup olmadığına dair teklifi ret edildi. CHP meclis üyeleri yaptıkları açıklamada; ‘’İlçemizde ana caddelerde uygulanan ücretli otopark uygulamasının ‘Usul ve yasaya uygun olup olmadığı, mevcut uygulamanın şehrimiz trafik ve park sorunlarına çözüm olup olmadığı hususunda’ rapor hazırlatılması için konunun yine teklifimizle kurulan Trafik Komisyonu’na havalesi; ‘Usul ve yasaya aykırı bir uygulama var ise giderilmesi’ içerikli önergemiz Başkan Tutal’ın açıkça ‘Akp’li meclis üyelerinin tamamen ret oyu vermesini istiyorum’ şeklindeki kendi meclis üyelerinin iradelerini yok sayan, baskıcı tavrı sonrasında oylanarak bizim 5 kabul oyumuza karşı oy çokluğuyla reddedilmiştir.  Uyarıcı ve önleyici bu tavrımıza rağmen doğrudan dirsek gösterildiğinden ve mevcut ücretli otopark uygulamasının usul ve yasaya aykırı olduğu bilinciyle tarafımca idari dava açılıp, hukuki süreç başlatılacak, gelişmeler sizlerle paylaşılacaktır...  Hak, hukuk, adalet ve halk için mücadeleye ve göreve devam! Kamuoyuna saygıyla duyurulur... Ağustos ayının Meclis toplantısını Şaban Cengiz Kültür Merkezinde gerçekleştirdik ilçemize hayırlı olmasını diliyorum

Seydişehir belediyesinin 09-08-2019 tarihinde Şaban Cengiz Kültür Merkezinde yapılan meclis toplantısında CHP li meclis üyelerinin ücretli oto park uygulamasının trafikteki çözüm olup olmadığına dair teklifi ret edildi.
CHP meclis üyeleri yaptıkları açıklamada; ‘’İlçemizde ana caddelerde uygulanan ücretli otopark uygulamasının ‘Usul ve yasaya uygun olup olmadığı, mevcut uygulamanın şehrimiz trafik ve park sorunlarına çözüm olup olmadığı hususunda’ rapor hazırlatılması için konunun yine teklifimizle kurulan Trafik Komisyonu’na havalesi; ‘Usul ve yasaya aykırı bir uygulama var ise giderilmesi’ içerikli önergemiz Başkan Tutal’ın açıkça ‘Akp’li meclis üyelerinin tamamen ret oyu vermesini istiyorum’ şeklindeki kendi meclis üyelerinin iradelerini yok sayan, baskıcı tavrı sonrasında oylanarak bizim 5 kabul oyumuza karşı oy çokluğuyla reddedilmiştir. 
Uyarıcı ve önleyici bu tavrımıza rağmen doğrudan dirsek gösterildiğinden ve mevcut ücretli otopark uygulamasının usul ve yasaya aykırı olduğu bilinciyle tarafımca idari dava açılıp, hukuki süreç başlatılacak, gelişmeler sizlerle paylaşılacaktır... 
Hak, hukuk, adalet ve halk için mücadeleye ve göreve devam!
Kamuoyuna saygıyla duyurulur...

Ağustos ayının Meclis toplantısını Şaban Cengiz Kültür Merkezinde gerçekleştirdik ilçemize hayırlı olmasını diliyorum

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve seydisehirgundem.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.