whatsapp

CHP’li Özel, seçmenin aklını hafife almayın

SİYASET 19.02.2019 - 23:26, Güncelleme: 09.09.2021 - 14:46
 

CHP’li Özel, seçmenin aklını hafife almayın

Cumhuriyet Halk Partisi Seydişehir İlçe Başkanı Orhan Özel, basın açıklaması yaptı.  19 Şubat 2019 17.00 itibari ile belediye Başkanlığı ve belediye Meclis üyeliği aday listelerinin verilmesi süreci sonuçlanmış olup, bu yarışa katılan tüm adayları en içten duygularımla tebrik ediyor, ilçemiz için hayırlı olmasını diliyorum dedi.  Açıklamasının devamında; ancak basından aldığımız bilgilere göre Bağımsız Aday Abdülkadir Çat’ın ismine yakın isimlerle 2 kişinin daha bağımsız aday olduğunu öğrenmiş bulunmaktayım. İlçemize hizmet yarışı için değil kafa karıştırmak için adaylık başvurularının yapıldığını gördüğümüz bu durum güzel şehrimize yakışmamıştır. Kimse Seydişehir seçmeninin aklını hafife almasın. Bu yakışıksız durumu Kabul etmiyor, adilce mertçe bir yarış sonucunda CHP nin kazanacağını düşünüyorum dedi. Bizler 31 Mart akşamı seçimi kazandığımızda kendimizi asla zafer kazanmış olarak saymayacağız. Bu savaş değil, kime karşı zafer? Demokrasilerde kaybeden olmaz. Biz bu seçimi Seydişehir halkının bizi 5 yıl için görevlendirdiği hizmet etme yetkisi olarak göreceğiz.

Cumhuriyet Halk Partisi Seydişehir İlçe Başkanı Orhan Özel, basın açıklaması yaptı. 
19 Şubat 2019 17.00 itibari ile belediye Başkanlığı ve belediye Meclis üyeliği aday listelerinin verilmesi süreci sonuçlanmış olup, bu yarışa katılan tüm adayları en içten duygularımla tebrik ediyor, ilçemiz için hayırlı olmasını diliyorum dedi. 
Açıklamasının devamında; ancak basından aldığımız bilgilere göre Bağımsız Aday Abdülkadir Çat’ın ismine yakın isimlerle 2 kişinin daha bağımsız aday olduğunu öğrenmiş bulunmaktayım. İlçemize hizmet yarışı için değil kafa karıştırmak için adaylık başvurularının yapıldığını gördüğümüz bu durum güzel şehrimize yakışmamıştır. Kimse Seydişehir seçmeninin aklını hafife almasın. Bu yakışıksız durumu Kabul etmiyor, adilce mertçe bir yarış sonucunda CHP nin kazanacağını düşünüyorum dedi.

Bizler 31 Mart akşamı seçimi kazandığımızda kendimizi asla zafer kazanmış olarak saymayacağız. Bu savaş değil, kime karşı zafer? Demokrasilerde kaybeden olmaz. Biz bu seçimi Seydişehir halkının bizi 5 yıl için görevlendirdiği hizmet etme yetkisi olarak göreceğiz.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve seydisehirgundem.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.