whatsapp

CHP’li Katlav, kadınlarımız üreterek kazanacak

SİYASET 11.01.2019 - 13:34, Güncelleme: 09.09.2021 - 14:46
 

CHP’li Katlav, kadınlarımız üreterek kazanacak

31 Mart yerel seçimleri çalışmaları çerçevesinde çalışmalarını şehir merkezindeki esnafları ve vatandaşları ziyaret ederek yerel seçim çalışmasını sürdüren Cumhuriyet Halk Partisi Seydişehir Belediye Başkan Adayı Mehmet Katlav, “Başımızın tacı kadınlarımız üreterek kazanacak”  Seydişehir'de kadınların üretim yaparak evlerine ekmek götüreceğini, çocuklarını okutacağını belirten Katlav,"Kadınlarımız çalışkandır. Kadınlarımız başımızın tacıdır. Benim başkanlığımda kadınlarımız üretecek. Ürettiklerini belediye olarak biz alacağız. Kazançlarını kadınlarımızın kendisine vereceğiz. Üreten kadınlarımız daha çok kazanacak. Çocuklarına gönül rahatlığıyla bakacak. Kimseye muhtaç olmayacak. Güçlü aile güçlü kadın anlayışı ile Seydişehir'i birlikte yöneteceğiz." Dedi

31 Mart yerel seçimleri çalışmaları çerçevesinde çalışmalarını şehir merkezindeki esnafları ve vatandaşları ziyaret ederek yerel seçim çalışmasını sürdüren Cumhuriyet Halk Partisi Seydişehir Belediye Başkan Adayı Mehmet Katlav, “Başımızın tacı kadınlarımız üreterek kazanacak” 
Seydişehir'de kadınların üretim yaparak evlerine ekmek götüreceğini, çocuklarını okutacağını belirten Katlav,"Kadınlarımız çalışkandır. Kadınlarımız başımızın tacıdır. Benim başkanlığımda kadınlarımız üretecek. Ürettiklerini belediye olarak biz alacağız. Kazançlarını kadınlarımızın kendisine vereceğiz. Üreten kadınlarımız daha çok kazanacak. Çocuklarına gönül rahatlığıyla bakacak. Kimseye muhtaç olmayacak. Güçlü aile güçlü kadın anlayışı ile Seydişehir'i birlikte yöneteceğiz." Dedi

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve seydisehirgundem.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.