whatsapp

CHP’li Gökhan Günaydın Seydişehir’de

SİYASET 09.03.2019 - 14:13, Güncelleme: 09.09.2021 - 14:46
 

CHP’li Gökhan Günaydın Seydişehir’de

CHP parti meclis üyesi eski Ankara milletvekili Gökhan Günaydın, Seydişehir örgütünün düzenlediği toplantıya katıldı. Bir süre partililerle sohbet eden Günaydın, Fabrika, Taraşçı, Gökhüyük mahallesinde vatandaşlarla bir araya geldi.  CHP olarak ülke genelinde siyasi çalışmaları yoğun bir şekilde sürdürdüklerini ifade eden Günaydın, "CHP'nin Seydişehir’de seçimi kazanma noktasında iddialı bir konuma gelindiğinin bilgisini aldık. Bu, çok önemli, çalışmalarınızda tüm arkadaşlara başarılar diliyorum. Belediye başkan adayımız Müh. Mehmet Katlav’ın çalışmaları ve projeleri ilçe halkı tarafından çok beğeniliyor" ifadesini kullandı.  Yurt genelinde olduğu gibi, yapılan çalışmaların Seydişehir’de de meyvesini verdiğine değinen Günaydın, " İnşallah 30 Mart akşamı hem Seydişehir hem Türkiye bayram yerine dönecektir" diye konuştu. Katlav, yaşanabilir bir ilçe yapacağız Seydişehir Belediye Başkan Adayı Mehmet Katlav, CHP olarak yaşanabilir huzurlu bir ilçeye dönüştürmek için yola çıktıklarını söyledi.

CHP parti meclis üyesi eski Ankara milletvekili Gökhan Günaydın, Seydişehir örgütünün

düzenlediği toplantıya katıldı.

Bir süre partililerle sohbet eden Günaydın, Fabrika, Taraşçı, Gökhüyük mahallesinde vatandaşlarla bir araya geldi.

 CHP olarak ülke genelinde siyasi çalışmaları yoğun bir şekilde sürdürdüklerini ifade eden Günaydın, "CHP'nin Seydişehir’de seçimi kazanma noktasında iddialı bir konuma gelindiğinin bilgisini aldık. Bu, çok önemli, çalışmalarınızda tüm arkadaşlara başarılar diliyorum. Belediye başkan adayımız Müh. Mehmet Katlav’ın çalışmaları ve projeleri ilçe halkı tarafından çok beğeniliyor" ifadesini kullandı. 
Yurt genelinde olduğu gibi, yapılan çalışmaların Seydişehir’de de meyvesini verdiğine değinen Günaydın, " İnşallah 30 Mart akşamı hem Seydişehir hem Türkiye bayram yerine dönecektir" diye konuştu.

Katlav, yaşanabilir bir ilçe yapacağız

Seydişehir Belediye Başkan Adayı Mehmet Katlav, CHP olarak yaşanabilir huzurlu bir ilçeye dönüştürmek için yola çıktıklarını söyledi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve seydisehirgundem.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.