whatsapp

CHP'li eski belediye başkanı kerpiç vefat etti

YAŞAM 27.03.2021 - 11:59, Güncelleme: 09.09.2021 - 14:46
 

CHP'li eski belediye başkanı kerpiç vefat etti

Konya’nın Seydişehir ilçesi Akçalar beldesi CHP eski Belediye Başkanı Fikret Kerpiç (69), vefat etti. 2009-2014 yılları arasında CHP’den Akçalar beldesi belediye başkanlığı yapan Fikret Kerpiç, bir süredir Konya Selçuklu tıp Fakültesinde felçten tedavi görüyordu. Kerpiç’in vefat haberi yakınlarını ve sevenlerini üzdü. Cenazesi adli işlemlerinin ardından doğum yeri olan Akçalar mahallesinde toprağa verileceği öğrenildi. Seydişehir Gündem Internet Gazetesi olarak merhuma Allah'tan rahmet, ailesi ve yakınlarına başsağlığı diliyoruz.

Konya’nın Seydişehir ilçesi Akçalar beldesi CHP eski Belediye Başkanı Fikret Kerpiç (69), vefat etti.

2009-2014 yılları arasında CHP’den Akçalar beldesi belediye başkanlığı yapan Fikret Kerpiç, bir süredir Konya Selçuklu tıp Fakültesinde felçten tedavi görüyordu.

Kerpiç’in vefat haberi yakınlarını ve sevenlerini üzdü. Cenazesi adli işlemlerinin ardından doğum yeri olan Akçalar mahallesinde toprağa verileceği öğrenildi.

Seydişehir Gündem Internet Gazetesi olarak merhuma Allah'tan rahmet, ailesi ve yakınlarına başsağlığı diliyoruz.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve seydisehirgundem.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.