whatsapp

CHP ilçe başkanlığından duyurulur

SİYASET 02.02.2020 - 14:13, Güncelleme: 09.09.2021 - 14:46
 

CHP ilçe başkanlığından duyurulur

CHP Seydişehir İlçe Başkanlığı olarak yetkililere sorduk İlçemizde faaliyet gösteren termik santralin durumu çevreye ve canlı organizmalara etkisi nedir. Bilindiği ve görüldüğü üzere Seydişehir’de yaşayan insanlar arasında Kanser, Astım Bronşit ve kua vb. gibi dış etkenler ve kimyasal olaylara  bağlı hastalıkların yoğun olduğu düşünülmektedir. Halkımızdan da muhalefet parti temsilcileri olarak bizlerden bu konuların araştırılması istenmektedir. Biz de hem demokratik hakkımızı kullanma adına, hem de sorumluluk duygusu ve çevre bilinci olan bir yurttaş olarak Devletimizin en büyük temsilcisi olarak Seydişehir Kaymakamlığına 05.12.2019 tarihinde bir dilekçe yazdık. Bu dilekçede İlçemiz Eti Alüminyum A.Ş bünyesinde Cengiz İnşaat tarafından işletilen Termik santralın çevre sağlığı açısından etkilerinin araştırılıp tarafımıza bilgi verilmesini talep ettik. Kaymakamlığın 22.01.2020 tarihli yazısını aşağıda aynen sunuyoruz. Hassasiyetinden dolayı Kaymakamımıza teşekkür ediyoruz. Sonuçlarla ilgili takdir halkımız ve kamuoyuna aittir. Ancak İlçemizdeki her tür Ekonomik, çevre ve insan sağlığı ile ilgili konuların takipçisi olacağız. Yapılan iyi şeyleri alkışlayıp, yanlışlarında düzeltilmesini isteyeceğiz. Saygılarımla. Orhan Özel / İlçe Başkanı

CHP Seydişehir İlçe Başkanlığı olarak yetkililere sorduk İlçemizde faaliyet gösteren termik santralin durumu çevreye ve canlı organizmalara etkisi nedir.

Bilindiği ve görüldüğü üzere Seydişehir’de yaşayan insanlar arasında Kanser, Astım Bronşit ve kua vb. gibi dış etkenler ve kimyasal olaylara  bağlı hastalıkların yoğun olduğu düşünülmektedir. Halkımızdan da muhalefet parti temsilcileri olarak bizlerden bu konuların araştırılması istenmektedir. Biz de hem demokratik hakkımızı kullanma adına, hem de sorumluluk duygusu ve çevre bilinci olan bir yurttaş olarak Devletimizin en büyük temsilcisi olarak Seydişehir Kaymakamlığına 05.12.2019 tarihinde bir dilekçe yazdık. Bu dilekçede İlçemiz Eti Alüminyum A.Ş bünyesinde Cengiz İnşaat tarafından işletilen Termik santralın çevre sağlığı açısından etkilerinin araştırılıp tarafımıza bilgi verilmesini talep ettik. Kaymakamlığın 22.01.2020 tarihli yazısını aşağıda aynen sunuyoruz. Hassasiyetinden dolayı Kaymakamımıza teşekkür ediyoruz.

Sonuçlarla ilgili takdir halkımız ve kamuoyuna aittir. Ancak İlçemizdeki her tür Ekonomik, çevre ve insan sağlığı ile ilgili konuların takipçisi olacağız. Yapılan iyi şeyleri alkışlayıp, yanlışlarında düzeltilmesini isteyeceğiz. Saygılarımla.

Orhan Özel / İlçe Başkanı

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve seydisehirgundem.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.