whatsapp

CHP ilçe başkanlığından Çanakkale mesajı

SİYASET 17.03.2018 - 22:45, Güncelleme: 09.09.2021 - 14:46
 

CHP ilçe başkanlığından Çanakkale mesajı

CHP Seydişehir İlçe Başkanı Orhan Özel, 18 Mart Şehitleri Anma Günü ve Çanakkale Zaferinin 103. yıldönümü nedeniyle mesaj yayınladı.
“103 yıl önce bugün Çanakkale’de emperyalist  güçlere karşı destansı bir başkaldırı ile Bağımsız Türkiye Cumhuriyeti’nin temelleri atılmış oldu. Bu direniş sadece Türk milletine umut olmakla kalmadı bütün mazlum milletlere örnek oldu. Mustafa Kemal Atatürk’ün tarih sayfasına çıktığı, Şehitlerimizin ve gazilerimizin fedakâr mücadelesi ile büyük bir zafere dönüşen Çanakkale Savaşı, modern Türkiye’nin kurulması ve ülkemizin bugüne gelmesini sağlamıştır. Bu zafer; milletimiz birlik ve beraberlik içerisinde olduğunda emperyalist güçlere nasıl boyun eğdirebileceğinin, içinde bulunduğumuz bu zorlu  günler için de en büyük kanıtıdır. Çanakkale Zaferinin 103. Yıldönümünde, başta Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere bağımsız Türkiye Cumhuriyetinin kurulmasını sağlayan ve yaşaması için canını veren bütün şehitlerimizi rahmet ve şükranla anıyorum.”
CHP Seydişehir İlçe Başkanı Orhan Özel, 18 Mart Şehitleri Anma Günü ve Çanakkale Zaferinin 103. yıldönümü nedeniyle mesaj yayınladı.

“103 yıl önce bugün Çanakkale’de emperyalist  güçlere karşı destansı bir başkaldırı ile Bağımsız Türkiye Cumhuriyeti’nin temelleri atılmış oldu. Bu direniş sadece Türk milletine umut olmakla kalmadı bütün mazlum milletlere örnek oldu.

Mustafa Kemal Atatürk’ün tarih sayfasına çıktığı, Şehitlerimizin ve gazilerimizin fedakâr mücadelesi ile büyük bir zafere dönüşen Çanakkale Savaşı, modern Türkiye’nin kurulması ve ülkemizin bugüne gelmesini sağlamıştır.

Bu zafer; milletimiz birlik ve beraberlik içerisinde olduğunda emperyalist güçlere nasıl boyun eğdirebileceğinin, içinde bulunduğumuz bu zorlu  günler için de en büyük kanıtıdır.

Çanakkale Zaferinin 103. Yıldönümünde, başta Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere bağımsız Türkiye Cumhuriyetinin kurulmasını sağlayan ve yaşaması için canını veren bütün şehitlerimizi rahmet ve şükranla anıyorum.”

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve seydisehirgundem.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.