whatsapp

CHP'den sağlık çalışanlarına yapılan saldırıyı kınama

SİYASET 27.08.2018 - 18:42, Güncelleme: 09.09.2021 - 14:46
 

CHP'den sağlık çalışanlarına yapılan saldırıyı kınama

CHP ilçe Başkanı Orhan Özel yaptığı yazılı açıklamada 24 Ağustos Cuma günü saat 14.00 civarında Bir kırsal mahallemizde 112 Acil ambulans Sağlık çalışanlarına yapılan saldırıyı şiddetle kınıyorum dedi. Özel açıklamasında bayram günü çok zor şartlarda görevini yapmaya çalışan, yaptığı kutsal işin sorumluluğunun bilincinde olan sağlık personeline az gecikti diye şitdet uygulamaya çalışan anlayış, ilçemize, hakkımıza, dahası çalışan personele büyük zarar vermektedir.  Sağlık Sistemi sorgulanmalıdır. Hele ilçemizde bu hizmet hiç doğru yapılmamaktadır. Acil hizmetleri ve bazı branşlar yetersizdir. Ancak bunun sorumlusu çalışan sağlık personeli değildir.  Bizim tavsiyemiz ülkemizin en hareketli trafiğine sahip, iç Anadolu ile Akdeniz’i birbirine bağlayan yol üzerinde olan ilçemizde Acil ve Ambulans hizmetlerinin güçlendirilmesidir. Yetkilileri bu konularda tedbir almaya çağırıyoruz. Saygılarımızla kamuoyuna duyurulur.

CHP ilçe Başkanı Orhan Özel yaptığı yazılı açıklamada 24 Ağustos Cuma günü saat 14.00 civarında Bir kırsal mahallemizde 112 Acil ambulans Sağlık çalışanlarına yapılan saldırıyı şiddetle kınıyorum dedi. Özel açıklamasında bayram günü çok zor şartlarda görevini yapmaya çalışan, yaptığı kutsal işin sorumluluğunun bilincinde olan sağlık personeline az gecikti diye şitdet uygulamaya çalışan anlayış, ilçemize, hakkımıza, dahası çalışan personele büyük zarar vermektedir. 

Sağlık Sistemi sorgulanmalıdır. Hele ilçemizde bu hizmet hiç doğru yapılmamaktadır. Acil hizmetleri ve bazı branşlar yetersizdir. Ancak bunun sorumlusu çalışan sağlık personeli değildir. 

Bizim tavsiyemiz ülkemizin en hareketli trafiğine sahip, iç Anadolu ile Akdeniz’i birbirine bağlayan yol üzerinde olan ilçemizde Acil ve Ambulans hizmetlerinin güçlendirilmesidir. Yetkilileri bu konularda tedbir almaya çağırıyoruz. Saygılarımızla kamuoyuna duyurulur.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve seydisehirgundem.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.