whatsapp

CHP’den öğretmenler günü kutlaması

SİYASET 23.11.2019 - 17:05, Güncelleme: 09.09.2021 - 14:46
 

CHP’den öğretmenler günü kutlaması

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Seydişehir ilçe başkanı Orhan Özel öğretmenler günü nedeniyle mesaj yayımladı. Özel,’’ Atatürk’ün en büyük ümidimdir dediği gençlerimizi; yetiştiren, onlara bilimin ışığını gösteren, düşünmeyi sorgulamayı öğreten en kutsal meslektir öğretmenlik. Dedikten sonra öğretmenler yeni nesil sizin eseriniz olacaktır. Diyerek öğretmenlerimize büyük yük ve sorumluluk vermektedir. Öğretmenler, geleceğimizin mimarlarıdır. Öğretmenler gelecek kuşakları eğitir ve şekillendirir. Bu nedenle öğretmenlerimizin, eğittikleri çocuklar geleceğimize bir meşale gibi ışık tutacak ve geleceğimizi şekillendirecek kişilerdir. Ülkemizde öğretmenlerin pek çok sorunu bulunmaktadır. Bunların en önemlisi maalesef çeşitli yöntemlerle itibarsızlaştırılmak ve ekonomik kıskaç altına alınmak istenmeleridir. Bunu aşmak için  öğretmenlerin maddi ve sosyal haklarında da iyileştirmeler yapmak gerekmektedir. Ülkemizde evini geçindirip, çocuklarını okutabilmek için ek iş yapan pek çok öğretmen vardır. Durum ne olursa olsun öğretmenler elleri öpülecek, her zaman saygı ve sevgiyi hak eden insanlardır. Onlara sadece bu önemli günde anmak değil, her zaman hatırlayıp onlara değer vermek gerekir. Bu duygu ve düşüncelerle atanamayan öğretmenlerimizin bir an önce öğrencilerine kavuşmasını diliyor, fikri hür, irfanı hür, vicdanı hür, nesiller yetiştiren, Bu kutsal mesleğin mensuplarını el üstünde taşımak hepimizin en büyük görevimiz olmalıdır. Bu duygularla; Tüm öğretmenlerimiz ile Başöğretmenimiz Mustafa Kemal Atatürk ve mücadele arkadaşlarını saygı ile anıyorum.”

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Seydişehir ilçe başkanı Orhan Özel öğretmenler günü nedeniyle mesaj yayımladı.
Özel,’’ Atatürk’ün en büyük ümidimdir dediği gençlerimizi; yetiştiren, onlara bilimin ışığını gösteren, düşünmeyi sorgulamayı öğreten en kutsal meslektir öğretmenlik. Dedikten sonra öğretmenler yeni nesil sizin eseriniz olacaktır. Diyerek öğretmenlerimize büyük yük ve sorumluluk vermektedir.

Öğretmenler, geleceğimizin mimarlarıdır. Öğretmenler gelecek kuşakları eğitir ve şekillendirir. Bu nedenle öğretmenlerimizin, eğittikleri çocuklar geleceğimize bir meşale gibi ışık tutacak ve geleceğimizi şekillendirecek kişilerdir.

Ülkemizde öğretmenlerin pek çok sorunu bulunmaktadır. Bunların en önemlisi maalesef çeşitli yöntemlerle itibarsızlaştırılmak ve ekonomik kıskaç altına alınmak istenmeleridir. Bunu aşmak için  öğretmenlerin maddi ve sosyal haklarında da iyileştirmeler yapmak gerekmektedir. Ülkemizde evini geçindirip, çocuklarını okutabilmek için ek iş yapan pek çok öğretmen vardır.

Durum ne olursa olsun öğretmenler elleri öpülecek, her zaman saygı ve sevgiyi hak eden insanlardır. Onlara sadece bu önemli günde anmak değil, her zaman hatırlayıp onlara değer vermek gerekir.

Bu duygu ve düşüncelerle atanamayan öğretmenlerimizin bir an önce öğrencilerine kavuşmasını diliyor, fikri hür, irfanı hür, vicdanı hür, nesiller yetiştiren, Bu kutsal mesleğin mensuplarını el üstünde taşımak hepimizin en büyük görevimiz olmalıdır. Bu duygularla; Tüm öğretmenlerimiz ile Başöğretmenimiz Mustafa Kemal Atatürk ve mücadele arkadaşlarını saygı ile anıyorum.”

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve seydisehirgundem.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.