whatsapp

CHP’den Mehmet Katlav belediye başkan adayı

SİYASET 26.10.2018 - 17:30, Güncelleme: 09.09.2021 - 14:46
 

CHP’den Mehmet Katlav belediye başkan adayı

CHP parti meclisinin 24 Aralık çarşamba günü yaptığı toplantıda, Türkiye çapında belediye başkan adaylığı kesinleşen ilk 105 adaydan biride ilçe belediye başkan adayımız Mehmet Katlav oldu. CHP ilçe başkanı Orhan Özel bu konuda basına şu açıklamasında bulundu. Konya ve Türkiye genelinde CHP olarak adayını ilk belirleyen ilçeyiz. Hele Seydişehir’de bütün partiler içerisinde ilk adayını belirleyen parti olmanın onurunu hissediyoruz. Seydişehir cumhuriyet halk partisi ilçe teşkilatı olarak adayımızı, her türlü araştırma, yoklama ve istişareler sonucunda, partililerimizin ve şehrimize gönül veren insanların tam mutabakatı ile belirlemiş durumdayız. Bizlerin önerisini aynen kabul eden CHP il başkanlığımıza ve genel merkezimize de ayrıca teşekkür ediyoruz. Ana hedefimiz, hemşerilerimizin tamamına hiçbir ayrımcılık gözetmeden; hak, hukuk ve adalet çerçevesinde eşit davranıp, azami hizmeti götürmek olacaktır. Adayımız ve bizler uzun yıllar belediye de hizmet vermenin ve yıllardır halkın ve hayatın içerisin de olmamız nedeni ile sorunları ve çözüm yollarını biliyoruz. Çok kapsamlı projelerimizi önümüzdeki günlerde açıklayacağız. Ayrıca aday tanıtımını da en kısa süre de yapacağız. Amacımız tüm hemşerilerimizi kucaklayıp, kendilerini birinci sınıf vatandaş hmeleri ve Seydişehir’de yaşamaktan guru duymalarıdır. Düsturumuz halka hizmet, hakka hizmet olacaktır. Adayımız Mehmet Katlav’ın özgeçmişi; 1960 Seydişehir doğumlu olup; ilk, orta ve lise öğrenimini Seydişehir’de tamamladı. 1985 yılında Ankara gazi üniversitesi makine mühendisliğini bitirdi. Öğrencilik yılları dâhil 1987 yılına kadar Ankara da çeşitli kuruluşlarda çalıştı. 1987 yılından itibaren 7 yıl süre ile Seydişehir belediyesi makine parkı müdürü olarak görev yaptı. Kendi isteği ile belediyeden ayrılıp farklı üretim projeleri gerçekleştirdikten sonra, İzmir deki bir fabrikada 7  yıl müdürlük yaptı. Şu anda İzmir de kendisine ait alüminyum üzerine bir işletmenin sahibidir. İlçemize ve ülkemize hayırlı olmasını temenni ederiz.

CHP parti meclisinin 24 Aralık çarşamba günü yaptığı toplantıda, Türkiye çapında belediye başkan adaylığı kesinleşen ilk 105 adaydan biride ilçe belediye başkan adayımız Mehmet Katlav oldu.

CHP ilçe başkanı Orhan Özel bu konuda basına şu açıklamasında bulundu.

Konya ve Türkiye genelinde CHP olarak adayını ilk belirleyen ilçeyiz. Hele Seydişehir’de bütün partiler içerisinde ilk adayını belirleyen parti olmanın onurunu hissediyoruz.

Seydişehir cumhuriyet halk partisi ilçe teşkilatı olarak adayımızı, her türlü araştırma, yoklama ve istişareler sonucunda, partililerimizin ve şehrimize gönül veren insanların tam mutabakatı ile belirlemiş durumdayız. Bizlerin önerisini aynen kabul eden CHP il başkanlığımıza ve genel merkezimize de ayrıca teşekkür ediyoruz.

Ana hedefimiz, hemşerilerimizin tamamına hiçbir ayrımcılık gözetmeden; hak, hukuk ve adalet çerçevesinde eşit davranıp, azami hizmeti götürmek olacaktır. Adayımız ve bizler uzun yıllar belediye de hizmet vermenin ve yıllardır halkın ve hayatın içerisin de olmamız nedeni ile sorunları ve çözüm yollarını biliyoruz. Çok kapsamlı projelerimizi önümüzdeki günlerde açıklayacağız. Ayrıca aday tanıtımını da en kısa süre de yapacağız. Amacımız tüm hemşerilerimizi kucaklayıp, kendilerini birinci sınıf vatandaş hmeleri ve Seydişehir’de yaşamaktan guru duymalarıdır. Düsturumuz halka hizmet, hakka hizmet olacaktır.

Adayımız Mehmet Katlav’ın özgeçmişi; 1960 Seydişehir doğumlu olup; ilk, orta ve lise öğrenimini Seydişehir’de tamamladı. 1985 yılında Ankara gazi üniversitesi makine mühendisliğini bitirdi. Öğrencilik yılları dâhil 1987 yılına kadar Ankara da çeşitli kuruluşlarda çalıştı. 1987 yılından itibaren 7 yıl süre ile Seydişehir belediyesi makine parkı müdürü olarak görev yaptı. Kendi isteği ile belediyeden ayrılıp farklı üretim projeleri gerçekleştirdikten sonra, İzmir deki bir fabrikada 7  yıl müdürlük yaptı. Şu anda İzmir de kendisine ait alüminyum üzerine bir işletmenin sahibidir.

İlçemize ve ülkemize hayırlı olmasını temenni ederiz.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve seydisehirgundem.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.