whatsapp

CHP’den gaziler günü mesajı

SİYASET 18.09.2019 - 19:47, Güncelleme: 09.09.2021 - 14:46
 

CHP’den gaziler günü mesajı

CHP ilçe başkanı Orhan özel, gaziler günü dolayısıyla mesaj yayınladı. “Tarih boyunca esarete boyun eğmeyen milletimize, Bağımsızlığını kazandıran; Kurtuluş Savaşı’nın dönüm noktası, Sakarya Meydan Muharebesi sonrasında, 19 Eylül 1921 tarihinde; Türkiye Büyük Millet Meclisi (TBMM) tarafından, Cumhuriyetimizin kurucusu, Ebedi Başkomutanımız Mustafa Kemal Atatürk’e Mareşal ve Gazi rütbeleri verilmiştir. Milli Mücadele’ye askeri dehası ve ileri görüşlülüğü ile önderlik eden Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün bu onurlu unvanları almasının ardından, tüm şehitlerimiz ve gazilerimizin anısına 19 Eylül  2002 yılından bu yana Gaziler Günü olarak kutlanmaktadır. Vatan toprağını canını siper ederek koruyan gazilerimiz, milletimizin en kıymetli ulusal değerlerindendir. Tüm halkımızın aynı duygular içerisinde bizlerle bir arada yaşayan gazilerimize gereken saygıyı göstermesi, gazilerimizin bizlerin vatan toprağında rahat bir yaşam sürdürebilmesi için kendilerini feda ettiklerini unutulmaması gerekmektedir. Aynı düşünceler ile iktidar sahiplerinin de gazilerimizi siyasete alet etmeden her birine aynı hak ve güvenceleri sağlaması, birini diğerinden ayırmaması gerekmektedir. Çünkü tüm gazilerimiz içerisinde bulunduğu konumda, kendini feda etmekten kaçınmayarak, bu onurlu unvanı almıştır. Bu duygularla, Ebedi Başkomutanımız Mustafa Kemal Atatürk’e Mareşal ve Gazi unvanlarının verilişinin 98. yılını ve 19 Eylül Gaziler Günü’nü kutluyor, vatan için canını siper eden, tüm şehitlerimize ve gazilerimize şükranlarımızı sunuyorum. Tüm vatan evlatları Gazi ve Şehitlerimize minnettardır.”

CHP ilçe başkanı Orhan özel, gaziler günü dolayısıyla mesaj yayınladı.

“Tarih boyunca esarete boyun eğmeyen milletimize, Bağımsızlığını kazandıran; Kurtuluş Savaşı’nın dönüm noktası, Sakarya Meydan Muharebesi sonrasında, 19 Eylül 1921 tarihinde; Türkiye Büyük Millet Meclisi (TBMM) tarafından, Cumhuriyetimizin kurucusu, Ebedi Başkomutanımız Mustafa Kemal Atatürk’e Mareşal ve Gazi rütbeleri verilmiştir. Milli Mücadele’ye askeri dehası ve ileri görüşlülüğü ile önderlik eden Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün bu onurlu unvanları almasının ardından, tüm şehitlerimiz ve gazilerimizin anısına 19 Eylül  2002 yılından bu yana Gaziler Günü olarak kutlanmaktadır. Vatan toprağını canını siper ederek koruyan gazilerimiz, milletimizin en kıymetli ulusal değerlerindendir. Tüm halkımızın aynı duygular içerisinde bizlerle bir arada yaşayan gazilerimize gereken saygıyı göstermesi, gazilerimizin bizlerin vatan toprağında rahat bir yaşam sürdürebilmesi için kendilerini feda ettiklerini unutulmaması gerekmektedir. Aynı düşünceler ile iktidar sahiplerinin de gazilerimizi siyasete alet etmeden her birine aynı hak ve güvenceleri sağlaması, birini diğerinden ayırmaması gerekmektedir. Çünkü tüm gazilerimiz içerisinde bulunduğu konumda, kendini feda etmekten kaçınmayarak, bu onurlu unvanı almıştır.

Bu duygularla, Ebedi Başkomutanımız Mustafa Kemal Atatürk’e Mareşal ve Gazi unvanlarının verilişinin 98. yılını ve 19 Eylül Gaziler Günü’nü kutluyor, vatan için canını siper eden, tüm şehitlerimize ve gazilerimize şükranlarımızı sunuyorum. Tüm vatan evlatları Gazi ve Şehitlerimize minnettardır.”

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve seydisehirgundem.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.