whatsapp

CHP’den Barış günü mesajı

SİYASET 01.09.2018 - 14:39, Güncelleme: 09.09.2021 - 14:46
 

CHP’den Barış günü mesajı

CHP İlçe Başkanı Orhan Özel yayınladığı Mesajda. Bugünlerde Özellikle ABD ve Onun işbirlikçisi İsrail ve Batılı Emperyalist güçler Bir ve İkinci Dünya savaşları öncesinde olduğu gibi tekrar azgınlaşma ya başlamışlardır. Maalesef Faşizan, ırkçı liderler tüm dünyada iş başına gelmektedir. Artık Barış ve Kardeşlikten söz eden lider bulmakta güçlük çekmekteyiz. Bu durum Dünya  ve özellikle bölge barışımızı ciddi oranda etkilemektedir.  Sonuç olarak bu durumdan daha çok kadınlarımız ve çocuklarımız zarar görmektedir. Bugün Filistin, Arakan, Irak, Afganistan  Yemen ve  Suriye gibi bir çok ülkede,  özellikle de Müslüman coğrafya da suçsuz ve mazlum insanlar büyük acılar çekmektedir.  Bu nedenle bugün 1 Eylul Dünya Barış Günü' nü kutlamak ve Yaşasın Barış ve Kardeşlik demek daha bir anlam taşımaktadır.  

CHP İlçe Başkanı Orhan Özel yayınladığı Mesajda. Bugünlerde Özellikle ABD ve Onun işbirlikçisi İsrail ve Batılı Emperyalist güçler Bir ve İkinci Dünya savaşları öncesinde olduğu gibi tekrar azgınlaşma ya başlamışlardır. Maalesef Faşizan, ırkçı liderler tüm dünyada iş başına gelmektedir. Artık Barış ve Kardeşlikten söz eden lider bulmakta güçlük çekmekteyiz. Bu durum Dünya  ve özellikle bölge barışımızı ciddi oranda etkilemektedir. 

Sonuç olarak bu durumdan daha çok kadınlarımız ve çocuklarımız zarar görmektedir. Bugün Filistin, Arakan, Irak, Afganistan  Yemen ve  Suriye gibi bir çok ülkede,  özellikle de Müslüman coğrafya da suçsuz ve mazlum insanlar büyük acılar çekmektedir. 

Bu nedenle bugün 1 Eylul Dünya Barış Günü' nü kutlamak ve Yaşasın Barış ve Kardeşlik demek daha bir anlam taşımaktadır.  

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve seydisehirgundem.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.