whatsapp

Çevre projesi çalışmaları

BELEDİYE 25.09.2019 - 20:58, Güncelleme: 09.09.2021 - 14:46
 

Çevre projesi çalışmaları

Belediye başkanı Mehmet Tutal, büyükşehir yapı kontrol daire başkanı Fatih Mehmet Bozabalı, Seyit Harun Veli Camii ve Çevresi Projesi çalışmalarını yerinde inceledi. Emeklilerin oturup dinlenebilecekleri bir mekân yapılması için çevre projesi çalışmalarında değişik olduğunu kaydeden başkan Tutal, Tarihi önemi olan Seyitharun Camimizin ön planda olacağı bir çalışmayı hedefliyoruz. Önümüz kış mevsimi. İnşallah bahar aylarında çevre düzenleme çalışmalarına başlayacağız.’’ dedi.

Belediye başkanı Mehmet Tutal, büyükşehir yapı kontrol daire başkanı Fatih Mehmet Bozabalı, Seyit Harun Veli Camii ve Çevresi Projesi çalışmalarını yerinde inceledi.

Emeklilerin oturup dinlenebilecekleri bir mekân yapılması için çevre projesi çalışmalarında değişik olduğunu kaydeden başkan Tutal,

Tarihi önemi olan Seyitharun Camimizin ön planda olacağı bir çalışmayı hedefliyoruz. Önümüz kış mevsimi. İnşallah bahar aylarında çevre düzenleme çalışmalarına başlayacağız.’’ dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve seydisehirgundem.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.