whatsapp

Çelik-İş Sendikası darbeye lanet yürüyüşü

GÜNDEM 26.07.2016 - 09:58, Güncelleme: 09.09.2021 - 14:46
 

Çelik-İş Sendikası darbeye lanet yürüyüşü

Demokrasi nöbetine destek için Alüminyum fabrikasında örgütlü Hak İş Konfederasyonuna bağlı Çelik- İş Sendikası şubesinin organize ettiği "Darbeye Lanet" yürüyüşü büyük bir katılımla gerçekleştirildi.
Darbe girişiminin engellenmesinin üzerine başlatılan demokrasi nöbeti, 11’inci gününde Çelik İş Sendikası işçileri eş ve çocuklarıyla birlikte 2 bin 500 kişi sendika önünde toplanarak belediye meydanına kadar ellerinde Türk bayraklarıyla logan atarak yürüdüler. Başkan Murat Özkal, vatan hainleri tarafından yapılan bu girişimi Alüminyum işçileri çelik iş sendikası olarak lanetlediklerini dile getirerek demokrasiyi koruma adına meydanlara indiklerini söyledi. Özkal, "Milli irade ve demokrasinin yanındayız. Biz çelik işçileri olarak bu güne kadar olduğu gibi ana yasal düzene ve devlete sahip çıkmaya devam edeceğiz. Ülkemizin birliğini ve bölünmez bütünlüğünü korumaya devam edeceğiz.” açıklamasında bulundu. Demokrasi nöbetine kalan çelik işçilerine Kaymakam Regaip Ahmet Özyiğit, Belediye Başkanı Mehmet Tutal, AK Parti ilçe başkanı Mustafa Konurer, Müftü Kemal Demirel destek verdi.
Demokrasi nöbetine destek için Alüminyum fabrikasında örgütlü Hak İş Konfederasyonuna bağlı Çelik- İş Sendikası şubesinin organize ettiği "Darbeye Lanet" yürüyüşü büyük bir katılımla gerçekleştirildi.

Darbe girişiminin engellenmesinin üzerine başlatılan demokrasi nöbeti, 11’inci gününde Çelik İş Sendikası işçileri eş ve çocuklarıyla birlikte 2 bin 500 kişi sendika önünde toplanarak belediye meydanına kadar ellerinde Türk bayraklarıyla logan atarak yürüdüler.

Başkan Murat Özkal, vatan hainleri tarafından yapılan bu girişimi Alüminyum işçileri çelik iş sendikası olarak lanetlediklerini dile getirerek demokrasiyi koruma adına meydanlara indiklerini söyledi.

Özkal, "Milli irade ve demokrasinin yanındayız. Biz çelik işçileri olarak bu güne kadar olduğu gibi ana yasal düzene ve devlete sahip çıkmaya devam edeceğiz. Ülkemizin birliğini ve bölünmez bütünlüğünü korumaya devam edeceğiz.” açıklamasında bulundu.

Demokrasi nöbetine kalan çelik işçilerine Kaymakam Regaip Ahmet Özyiğit, Belediye Başkanı Mehmet Tutal, AK Parti ilçe başkanı Mustafa Konurer, Müftü Kemal Demirel destek verdi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve seydisehirgundem.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.