whatsapp

Çavuş mahallesinde traktör devrildi 1 ölü

ASAYİŞ 30.08.2019 - 13:16, Güncelleme: 09.09.2021 - 14:46
 

Çavuş mahallesinde traktör devrildi 1 ölü

Seydişehir ilçesi Çavuş Mahallesinde tarlasına gitmekte olan İsmail Balcı traktörün devrilmesi sonucu bir kişi hayatını kaybetti. Edinilen bilgilerde İsmail Balcı (43) idaresindeki 42 K 4942 plakalı traktör, Çavuş Mahallesi Kürtlüğümün mevkiinde şarampole devrildi. Römorkun altında kalan Balcı, kaza yerinde yaşamını yitirdi. Balcı'nın cesedi otopsi yapılmak üzere Seydişehir Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı.

Seydişehir ilçesi Çavuş Mahallesinde tarlasına gitmekte olan İsmail Balcı traktörün devrilmesi sonucu bir kişi hayatını kaybetti.

Edinilen bilgilerde İsmail Balcı (43) idaresindeki 42 K 4942 plakalı traktör, Çavuş Mahallesi Kürtlüğümün mevkiinde şarampole devrildi. Römorkun altında kalan Balcı, kaza yerinde yaşamını yitirdi.
Balcı'nın cesedi otopsi yapılmak üzere Seydişehir Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve seydisehirgundem.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.