whatsapp

Camiler ve din görevlileri haftası

SİVİL TOPLUM 08.10.2019 - 12:03, Güncelleme: 09.09.2021 - 14:46
 

Camiler ve din görevlileri haftası

 01-07 Ekim Camiler ve Din Görevlileri Haftası programı kapsamında İlçe Müftülüğü tarafından “Cami ve Hayat” temalı konferans düzenlendi. Belediye Düğün Salonunda düzenlenen konferansa Kaymakam Aydın Erdoğan, Belediye Başkanı Mehmet Tutal, İlçe Müftüsü Adem Bebek, İlçe Emniyet Müdürü Kasım Özdemir,  İlçe Jandarma Komutanı J.Tğm. Salih Yahya Koca, din görevlileri, sivil toplum kuruluşları temsilcileri ve vatandaşlar katıldı. Diyanet İşleri Başkanlığı Din İşleri Yüksek Kurulu Başkanı Dr. Ekrem Keleş’ in konuşmacı olarak katıldığı konferansta camilerin ve din görevlilerinin önemine değinildi.

 01-07 Ekim Camiler ve Din Görevlileri Haftası programı kapsamında İlçe Müftülüğü tarafından “Cami ve Hayat” temalı konferans düzenlendi.

Belediye Düğün Salonunda düzenlenen konferansa Kaymakam Aydın Erdoğan, Belediye Başkanı Mehmet Tutal, İlçe Müftüsü Adem Bebek, İlçe Emniyet Müdürü Kasım Özdemir,  İlçe Jandarma Komutanı J.Tğm. Salih Yahya Koca, din görevlileri, sivil toplum kuruluşları temsilcileri ve vatandaşlar katıldı.

Diyanet İşleri Başkanlığı Din İşleri Yüksek Kurulu Başkanı Dr. Ekrem Keleş’ in konuşmacı olarak katıldığı konferansta camilerin ve din görevlilerinin önemine değinildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve seydisehirgundem.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.