whatsapp

Bostandere mahallesinde karantina süresi uzatıldı

SAĞLIK 17.02.2021 - 00:37, Güncelleme: 09.09.2021 - 14:46
 

Bostandere mahallesinde karantina süresi uzatıldı

Konya’nın Seydişehir ilçesine bağlı Bostandere mahallesinde, birden fazla mutasyonlu korona virüs vakasının tespit edilmesi dolayısıyla alınan karantina süresi uzatıldı. Seydişehir hıfzıssıhha kurulunca, ilçeye bağlı Bostandere Mahallesinde 10 Şubat 2021 tarihinde alınan 1 haftalık karantina süresinin 16. 02. 2021 tarihinde dolduğu pozitif vakaların sürmesi üzerine 22. Şubat 2021 tarihine kadar devam etmesinin kararlaştırıldığı belirtildi. Hıfzıssıhha kurulundan alınan bilide, ‘’Covid-19 pozitifli vakaların olması ve temaslı vakaların fazlalığı nedeniyle enfeksiyonun yayılmasının engellenmesi ve toplum sağlığını korunması amacıyla 22 Şubat 2021 tarihi saat 24.00'e kadar uygulanacak olan karantina suresinin giriş çıkışların izne bağlı olmak kaydıyla uzatılmasına karar verilmiştir” denildi.

Konya’nın Seydişehir ilçesine bağlı Bostandere mahallesinde, birden fazla mutasyonlu korona virüs vakasının tespit edilmesi dolayısıyla alınan karantina süresi uzatıldı.

Seydişehir hıfzıssıhha kurulunca, ilçeye bağlı Bostandere Mahallesinde 10 Şubat 2021 tarihinde alınan 1 haftalık karantina süresinin 16. 02. 2021 tarihinde dolduğu pozitif vakaların sürmesi üzerine 22. Şubat 2021 tarihine kadar devam etmesinin kararlaştırıldığı belirtildi.

Hıfzıssıhha kurulundan alınan bilide, ‘’Covid-19 pozitifli vakaların olması ve temaslı vakaların fazlalığı nedeniyle enfeksiyonun yayılmasının engellenmesi ve toplum sağlığını korunması amacıyla 22 Şubat 2021 tarihi saat 24.00'e kadar uygulanacak olan karantina suresinin giriş çıkışların izne bağlı olmak kaydıyla uzatılmasına karar verilmiştir” denildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve seydisehirgundem.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.